Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea în scandalul divorțului de Anamaria Prodan. Soțul impresarei a răbufnit - RADIO FX NET

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea în scandalul divorțului de Anamaria Prodan. Soțul impresarei a răbufnit

După o perioadă în care a stat deoparte în scandalului divorțului, pe care el l-a confirmat de curând, Laurențiu Reghecampf a avut o nouă reacție. Antrenorul a răbufnit la adresa jurnaliștilor și pare că susține afirmațiile soției sale, că nu s-ar produce, de fapt, o destrămare a căsniciei.

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea în scandalul divorțului de Anamaria Prodan. Soțul impresarei a răbufnit

Laurențiu Reghecampf este revoltat de tot ceea ce se scrie în legătură cu presupusul divorț de Anamaria Prodan. Antrenorul a făcut, sâmbâtă, noi declarații prin care a dat de înțeles că nu există niciun divorț și a avertizat cu instanța pe cei care își vor mai permite ”să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot”.

Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot! De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care nu scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Spynews.ro.

Laurențiu Reghecampf: ”Să vă fie rușine!”

Milionarul a subliniat și faptul că familia lui a muncit prea mult, încât acum să se confrunte cu un astfel de scandal. A transmis ”rușine” celor au încercat denigrarea familiei.

”Familia Reghecampf Prodan a muncit pe brânci o viață iar dumneavoastră puneți în ziare asemenea prostii care sunt menite să distrugă imaginea, demnitatea și integritatea noastră. Repet. Este ultimul avertisment către dumneavoastră. Scoateți aceste mizerii și de astăzi fără probe evidente nu îmi mai distrugeți sistematic viața dacă aveți puțin respect și omenie. Familia noastră este una integră și serioasă. Unde aceste mizerii scrise de presă nu au ce să caute. Sunt mâhnit căci în această țară nu există o umbră de respect față de oamenii care au făcut ceva notabil pe pământul asta! Să vă fie rușine! Față de copiii mei și față de toată familia mea”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Toată aceste vorbe ale lui Laurențiu Reghecampf vin după ce chiar el a spus că divorțează, într-adevăr, de impresara Anamaria Prodan, după ce s-au iscat zvonuri în acest sens. Ulterior, Anamaria Prodan a precizat că soțul ei a făcut o glumă și a tot încercat să nege despărțirea, în timp ce Laurențiu nu mai venea cu nicio clarificare. Mulți au înțeles că, de fapt, antrenorul ar vrea să divorțeze, dar Anamaria Prodan refuză.

Nu am niciun fel de legături cu aceste femei! Nu am cum să vorbesc despre ele pentru că nu le cunosc. Cum aș putea să comentez ceva despre ele? Dar nu vă gândiți că poate au și ele familie? Poate au și ele acasă pe cineva? Cum să le băgați în astfel de scandaluri? Le împroșcați și pe ele cu noroi. Nu aveți respect față de femei. Față de copii. Față de societate. Pentru că lumea crede ce citește”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, conform sursei citate.

Laurențiu Reghecampf, apel către presa din România

“Nu aveți pic de respect fața de cei 4 copii ai mei. Față de soția mea. Nu aveți pic de respect față de munca și numele nostru. Nu vă pasă de nimic doar de o bazaconie de știre care nu are un fundament real. Nu m-am chinuit o viață să-mi educ copiii într-un mod demn și creștinesc ca astăzi să citesc mizeria asta peste tot. Doar ca să vă faceți subiecte? Nu mai aveți pic de omenie? Aveți acasă familii! Copii care la rândul lor pot ajunge în situațiile în care dumneavoastră ne puneți pe noi!

Ce să explic copilului meu de 13 ani care merge la școală? La fotbal! Că presa face mizerii? De ce? Opriți-vă acum, vă rog foarte frumos. Îmi iubesc și respect familia mai presus decât orice pe Pământ”, a mai declarat cunoscutul antrenor pentru spynews.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com