Laurențiu Reghecampf și iubita sa Corina, pictorial de poveste. Cuplul iese spectaculos în public în premieră națională. Primele fotografii și video exclusiv

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au acceptat să fie protagoniștii unui pictorial cu totul și cu totul special, cei doi îndrăgostiți vorbind, pentru prima oară, despre povestea lor de dragoste și despre sentimentele pe care le încearcă acum, când așteaptă să vină pe lume primul lor copil.

a

Laurențiu Reghecampf și Corina, imaginile momentului!

La prima lor apariție publică împreună, asumată total de cei doi îndrăgostiți, Laur și Corina, în timp ce pozau împreună, au vorbit și despre povestea lor de dragoste care, curând, va fi împlinită și cu apariția primului lor copil un băiețel programat să se nască în lunile de primăvară ale anului 2022.

Iar dragostea lor, care respira prin toți porii, a fost surprinsă în imagini de neuitat de talentatul fotograf Gică Flușter. E adevărat, fotograful a și avut cu ce ”lucra”, cei doi îndrăgostiți fiind, parcă, luminați de pasiune ape care o împărtășesc.

Ținutele purtate de Corina Caciuc au transformat ședința foto într-una cu adevărat spectaculoasă, iar declarațiile făcute despre relația cu Laurențiu Reghecampf – primele oferite pe acest subiect și asumate – au condimentat din plin momentele în care cei doi pozau într-un cadru de poveste.

Ce spune Corina Caciuc despre Laurențiu Reghecampf?

Corina Caciuc, în prima ei apariție publică asumată, a vorbit, pe șleau, despre iubirea pe care i-o poartă lui Laurențiu Reghecampf și despre copilașul pe care îl are în burtică.

”Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf pentru revista FANATIK, singura revistă de sport glossy din România, dezvăluind totodată că sunt nerăbdători să își strângă, în brațe, copilul care se va naște în lunile de primăvară ale anului viitor.

De-a lungul ședinței foto, prima pe care au realizat-o împreună și care va rămâne, pentru ei, în istoria cuplului pe care îl formează de ceva vreme deja, Laur și Corina s-au comportat exact cum fac doi îndrăgostiți care nu mai au ochi pentru nimeni altcineva.

”Cât ești de frumos”, îi spunea Corina lui Laur, în momentul în care, purtând ținute de gală, se priveau ochi în ochi, iar zâmbetele schimbate de cei doi spuneau mai multe despre relația lor decât ar putea vorbele să o facă.

Reghe, îndrăgostit de Corina: ”O voi proteja”

Laurențiu Reghecampf și Corina au dezvăluit și ce îi unește în dragostea lor. Cu zâmbetul pe buze, privindu-se în ochi, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au răspuns, relaxați la toate întrebările puse de reporterii FANATIK, chiar dacă unele nu au fost tocmai comode.

Uniți de dragostea care și-o poartă, glumind între ei, complimentându-se la fiecare câteva cuvinte, Laur și Corina au vorbit despre relația lor care nu este oficializată încă în fața ofițerului stării civile, dar care nu are nevoie de acte pentru că este susținută de o iubire profundă și pasională.


”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”
, a spus, printre altele, Laurențiu Reghecampf în paginile revistei FANATIK, care a apărut la toate chioșcurile de presă și în care pot fi citite toate declarațiile făcute de cei doi.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com