LAURETTE, ÎN STARE DE ȘOC DUPĂ CE BUNICUL EI A FOST EXTERNAT CU VÂNĂTĂI PE CORP: “MI-E SCÂRBĂ DE SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC”. IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE

Laurette a suferit un șoc la scurt timp după ce bunicul ei a fost externat de la un spital din Brăila. Pe trupul bătrânului erau mai multe vânătăi, iar la vederea lor, ochii nepoatei sale s-au umplut de lacrimi. Revoltată și cu durere în suflet, modelul a postat un mesaj emoționant pe Facebook, dar și cinci fotografii cu vânătăile de pe corpul bunicului său. Imaginile au devenit virale, iar internauții s-au împărțit în două tabere.

Laurette, în stare de șoc după ce bunicul ei a fost externat cu vânătăi pe corp

Potrivit mărturisirilor lui Laurette, bunicul său a fost transportat Spitalul Județean de Urgență din Brăila după ce a suferit un preinfarct în urmă cu câteva zile. Bătrânul a fost ieri externat, iar nepoata sa este nemulțumită de felul în care acesta a fost tratat cât timp a stat internat.

“Bunicul meu!!! Atasez aceste poze sa vedeți in ce tara trăim si in ce hal a fost externat dupa 10 zile de spitalizare in Braila, la spitalul județean. Săptămâna trecută, am fost in vizita la bunicul meu care a fost luat cu ambulanta acum câteva zile, deoarece a facut un preinfarct, a venit salvarea si l-a dus la spital, a fost internat. Evident ca nimeni din familie nu a fost lăsat sa între sa-l viziteze, mâncarea este dusa bolnavilor ca la porci, paturi de tot rahatul, nu mai vorbim de mâncare si tratament. In ce tara trăim? De ce mai plătim asigurare medicală??

Cum sa externezi un bătrân in halul acesta??? Doamne, Dumnezeule, ce oameni sunteti?? Cum ati putut sa va puteți joc de un bătrân in acest fel??? Mi-e scârbă de sistemul medical romanesc. Care e medicul care și-a bătut joc de bunicul meu in halul acesta?! Ar trebui sa răspundă pentru bătaia asta de joc!! Hal de medici, vai de capul vostru!!! Spital de rahat si medici de tot rasul, va bateți joc de oamenii care stau in fata spitalului. Nu am cuvinte!!! Am rămas efectiv socata cand l-am vazut in starea asta externat. Multumim domnului doctor Nițu de la medicală etajul 4 spitalul județean Braila, unde oamenii sunt tratări ca animalele”, a scris diva pe contul său oficial de Facebook.

Pozele cu bunicul lui Laurette au fost distribuite de aproape 200 de ori, iar câțiva dintre internauți au încercat să o liniștească pe vedetă, explicându-i că vânătăie au apărut în urma tratamentului injectabil pe care cadrele medicale i l-au făcut ca să-l salveze din ghearele morții.

“Plângere penală urgent, împotriva angajaților spitalulu! Însănătoșire grabnică bunicului tău”, “Are vânătăile de la injectiile primite, menite să-i salveze viața. Bătrânii au fragilitate vasculară și, asociat cu tratament anticoagulant (care are rolul de a dizolva cheagul de sânge care a blocat artera de la inimă), au rezultat aceste vânătăi care vor trece. Cât despre restriții, acestea le veți întâlni la orice spital din tară pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. Sănătate! Priviți partea bună a lucrurilor: a fost externat în viață, cu câteva vânătăi care vor dispărea și fără a avea alte complicații sau fără a veni acasa cu alte boli «culese»din spital”, “Cuvintele nu își au rostul, pozele vorbesc de la sine, ceea ce am eu de spus este… sănătate maximă și îmi pare rău pentru cele întâmplate. Asta se întâmplă în sistemul nostru medical când nu ajungi să le bagi ceva în buzunar” sunt trei dintre mesajele lăsate de susținătorii cântăreței.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Într-unul dintre comentariile scrise la propria postare, Laurette a dezvăluit că unele dintre cadrele medicale i-au vorbit urât bunicului ei: “Bătaie de joc, se pare, din spusele lui, că au țipat la el și nu i-au nimerit vena, branula nu a fost pusă corespunzător timp de 3 zile”.

Sursa:P cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com