Lavinia Petrea nu mai poate avea copii: „Ar fi riscant pentru sănătatea mea”

Lavinia Petrea a mărturisit că nu va mai putea deveni mamă a patra oară. Vedeta de la Pro TV ar avea probleme de sănătate dacă ar decide să facă al patrulea copil.

a

Lavinia Petrea nu va mai deveni mamă. Declarațiile vedetei. Foto: Facebook

Lavinia Petrea a mărturisit că nu ar mai putea deveni mamă pentru a patra oară, deoarece acest lucru ar fi prea riscant pentru sănătatea ei.

Lavinia Petrea nu va mai deveni mamă. Declarațiile vedetei

Lavinia Petrea a declarat că se aștepta să aibă un singur copil, având în vedere că a născut pentru rpima oară când avea 32 de ani.

Aceasta a mărturisit pentru Ok Magazine că nici nu își imagina că ar mai veni încă doi bebeluși în viața sa.

Chiar dacă spune că îi este dor de perioada în care copiii săi erau bebeluși, Lavinia Petrea a declarat că nu mai poate deveni iarăși mamă.

„Eu îmi imaginam că voi avea un singur copil. Aveam deja 32 de ani când l-am născut pe Mathias și mă gândeam că nu prea mai am când să mai fac încă doi copii.

Mi se face dor de perioada în care copiii mei au fost bebeluși, dar nu ne gândim și la un al patrulea copil. Ar fi riscant pentru sănătatea mea”, a declarat vedeta.

Lavinia Petrea: „Ultimele două sarcini au fost cu risc”

Motivul pentru care prezentatoarea știrilor de la Pro TV nu mai poate face un al patrulea copil este că a născut de trei ori prin cezariană și ultimele două sarcini au fost unele riscante.

O a patrea sarcină ar fi mult prea periculoasă pentru vedetă, după cum a mărturisit chiar ea. La toate dintre cele trei sarcini nu au lipsit emoțiile.

„Pentru că cele două sarcini care au urmat după nașterea primului copil au fost ambele cu risc.

Am născut de trei ori prin operație de cezariană, la distanță mică, și nu au lipsit emoțiile legate de sănatatea mea și a copilului pe care îl aveam în pântec.

În toate cele trei sarcini. Maternitatea m-a întregit”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Sursa: https://www.fanatik.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com