Le-a ordonat cetățenilor să trateze coronavirusul cu votcă! Ce spune acum ultimul dictator din Europa

După ce a negat existența pandemie de coronavirus, preşedintele din Belarus, Aleksandr Lukaşenko, susține că pandemia de coronavirus este o pedeapsă divină împotriva omenirii.

Ce spune acum ultimul dictator din Europa

Cunoscut drept ultimul dictator din spațiul european, șeful de stat de 66 de ani a șocat opinia publică internațională la începutul anului 2020, când s-a referit la criza sanitară globală ca la o „psihoză masivă”. Ca urmare, le-a recomandat oamenilor din Belarus să bea cât mai multă votcă, să joace hochei pe gheață și să lucreze pe teren cu tractorul, toate acestea pentru a evita infectarea.

Mai mult, el însuși a avut de suferit din cauza bolii, astfel ca Lukashenko a fost nevoit să-și modifice discursul. Astfel, la o ultimă ieșire în public în țara ex-sovietică, președintele-dictator s-a referit la o pedeapsă divină abătută asupra omenirii, potrivit Agerpres.

“Dumnezeu, probabil, ne-a pedepsit cu acest coronavirus pentru comportamentul nostru lipsit de respect faţă de natură. Dacă nu vom avea o relaţie armonioasă cu natura, nu vom fi sănătoşi, iar copiii noştri vor trăi în mizerie”, a spus el în timpul unei vizite la grupul industrial ‘Gorizont’.

Votca, antidotul recomandat de Lukaşenko

Iniţial, Lukaşenko a negat că ar exista vreo pandemie de COVID-19. El recomanda ca antidot votca, dar ulterior nu a avut de ales şi a recunoscut existenţa COVID-19, întrucât el însuşi a contactat virusul.

Mai mult, Belarus intenţionează să înceapăîn prima lună din acest an vaccinarea cetăţenilor săi cu vaccinul împotriva COVID-19 dezvoltat de ruşi, Sputnik V. Fondul suveran rus RDIF a anunţat totodată luni că Belarus a devenit prima ţară, după Rusia, care a înregistrat vaccinul Sputnik V.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitat special : Violeta Popa Psihoterapeut 💥 Subiectul Emisiunii: Dependenta emotionala la adulti.

“Vom începe campania de vaccinare în ianuarie”, a declarat atunci ministrul belarus al sănătăţii, Dmitri Pinevici.

Directorul RDIF Kiril Dimitriev a menţionat într-o reuniune guvernamentală transmisă la televiziune că Belarus ar urma să înceapă producţia vaccinului Sputnik V în primul trimestru din 2021. El a apreciat în acelaşi context că acest vaccin este eficient şi împotriva noii tulpini de coronavirus detectate în Europa.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com