LECȚIA DE IMUNOLOGIE

V-am mai vorbit de anticorpi! Reiau aceste informații pentru că realizez cât de importante sunt acestea pentru sănătatea noastră, a tuturor!
Aflăm de persoane care au făcut vaccin, unele chiar ambele doze de vaccin și, deși au dezvoltat titruri substanțiale de anticorpi, totuși s-au îmbolnăvit. Am avut, zilele trecute, discuții la telefon cu câțiva colegi specialiști în acest domeniu…
Așadar, dacă ai avut Covid nu ar trebui să te mai vaccinezi decât dacă virusul a suferit mutații atât de importante încât practic nu mai este același virus. De ce?! Iată pe scurt mecanismele imunologice care se declanșează atunci când treci prin boală.
🔹În momentul în care virusul s-a fixat la nivelul mucoasei orotraheale, primul care apare este mecanismul imun imediat. Adică se activează celule locoregionale care încearcă să delimiteze și să anihileze virusul la acel nivel. În multe cazuri acest răspuns imun imediat reușește să-l anihileze, dovadă sunt formele asimptomatice sau cele ușoare de boală.

CONTINUARE ARTICOL PAGINA ->> 2

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com