LEGAȚI DE ACCES DIRECT CHIAR ȘI ÎN CARANTINĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VULPIȚA ȘI VIOREL STEGARU

Încă aflați în carantină, Vulpița și Viorel nu pierd deloc contactul cu echipa emisiunii Acces Direct. Astăzi, pe rețelele de socializare, cei doi soți din Blăgești s-au afișat extrem de fericiți și chiar veseli, pesemne că se simt mult mai bine și de-abia așteaptă să-și reia viețile de dinainte de virusul cu care s-au infectat. 

Toată lumea știe că Vulpița și Viorel se află în carantină la domiciliu, din cauza infectării cu COVID-19. Astăzi, cei doi soți din Blăgești au fost sunați de reporterul emisiunii Acces Direct, Radu Rotaru, despre care spun că le este și prieten.

Pe Instagramul lor, Viorel și Vulpița au postat o captură dintr-un apel video în care vorbesc cu Radu Rotaru, reporterul de la Acces Direct, pesemne că cei doi nu pot sta prea departe de emisiunea care i-a consacrat.

Acces Direct a devenit focar de COVID-19

14 dintre colegii prezentatoarei Mirela Vaida – cameramani și șoferi, susțin surse din interiorul Antenei 1 – s-au testat pentru noul coronavirus după ce au intrat în contact cu Veronica Stegaru și soțul său, care au fost depistați pozitiv.

De altfel, edițiile “Acces Direct” au fost suspendate, iar moderatoarea se află și ea acasă, în izolare, împreună cu familia sa. Câteva cadre medicale au dezvăluit sub protecția anonimatului că s-au confirmat și alte cazuri de coronavirus în redacția îndrăgitei emisiuni de la Antena 1; ar fi vorba despre doi angajați, dar nu au fost menționate numele lor.

Dan Negru, suspectat cu noul coronavirus

În urmă cu patru zile, Dan Negru a dezvăluit într-o postare că a fost suspectat că s-ar fi infectat cu boala rară din China. În rândurile publicate pe o rețea de socializare, prezentatorul de la Antena 1 a spus categoric că nu s-a întâlnit niciodată cu Veronica Stegaru

“Tocmai ce m-au sunat doi colegi din presă cerându-mi o declarație.

«Despre ce?», i-am întrebat.

«Păi, cum te-ai infectat și cum te simți?», mi-au răspuns.

Ei au citit doar titlul și apoi m-au sunat. Tiltlul era: «După ce vedeta emblematică a ProTv a făcut COVID, a venit și rândul vedetei emblematice a Antenei să facă COVID». Le-am spus că sunt bine-mersi. ? Nu eram eu!

P.S.: N-am întâlnit-o niciodată în realitate pe doamna Vulpița.

Despre dânsa era titlul”, a notat cunoscutul moderator de emisiuni pe contul său de Facebook.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com