LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE JADOR ȘI EMI PIAN. CÂNTĂREȚUL ESTE APROPIAT DE CLANUL DUDUIANU

Ies la iveală amănunte uimitoare despre activitățile și relațiile sociale ale celui mai temut interlop din România, odată cu moartea sa. Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sânge rece marți dimineață de un alt interlop rival.

a

Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, a fost omorât marți dimineață în urma unui conflict puternic izbucnit la o sesiune de barbut, desfășurată într-o locuință din zona Giulești a Capitalei. Liderul Duduienilor se pare că ar fi fost ucis de Richard Gheorghe Emanuel, un membru al clanului Rinu. Totul ar fi pornit de la nemulțumirea clanului Rinu de faptul că Pian și membrii clanului său s-au îmbogățit peste noapte.

Jador, prieten cu Emi Pian

În timp ce familia interlopului se ocupă de pregătirile pentru priveghi, în presă ies la iveală detalii uimitoare despre relațiile temutului membru ale unor organizații criminale. Emi Pian ar fi fost destul de apropiat de Jador, spun sursele.

Cunoscătorii știu faptul că interlopul organiza des petreceri unde chema diverși maneliști să întrețină atmosfera, printre ei se număra și râvnitul Jador. Cântărețul a distribuit un filmuleț al lui George Pian de pe Tik Tok, care se pare că ar face și el parte din clanul Duduianu, în care ironiza o operatoare de la 112.

Clanul Duduianu a început răzbunarea pentru liderul ucis

Ieri a fost raportat un incendiu la locuința tatălui criminalului lui Emi Pian, în Capitală.

„In aceasta dimineata am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta P+1+M din Soseaua Chitilei, sector 1. Primele forte ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat in mare proportie aceasta cladire si s-a extins la o alta locuinta P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga si la un bloc de tip P+3. Au fost luate masuri pentru evacuarea imediata a locatarilor din bloc (22 pers, din care 9 au fost evaluate medical, fara probleme deosebite). Suprafata totala afectata de incendiu este de 400 mp. In acest moment incendiul este localizat, se lucreaza pentru verificarea incaperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapida este reprezentat de faptul ca aceste locuinte si anexele acestora sunt lipite intre ele”, au comunicat ieri autoritățile.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com