Lia Olguta Vasilescu da lovitura: „Este gratuita pentru toti cetatenii” - RADIO FX NET

Lia Olguta Vasilescu da lovitura: „Este gratuita pentru toti cetatenii”

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca toti locuitorii municipiului Craiova care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face gratuit la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes”.

„Testare gratuita RT-PCR la Spitalul “Victor Babes”

Cetatenii care au nevoie de testare tip RealTime PCR pentru COVID-19 o pot face de vineri, 14 ianuarie 2022, gratuit, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes, din subordinea Primariei Municipiului Craiova.

Testarea GRATUITA pentru Covid-19 se poate efectua zilnic, inclusiv sambata si duminica, pana pe data de 1 martie 2022, intre orele 07:00 si 19:00, fara programare prealabila, in ordinea sosirii la sediul spitalului din Calea Bucuresti nr. 64.

Perioada de testare gratuita pentru cetateni poate continua si dupa 1 martie 2022, in functie de contextul epidemiologic.

Rezultatele (exclusiv in limba romana) vor fi disponibile pe suport de hartie la poarta unitatii sau electronic, pe o adresa de e-mail, in termen de maximum 24 de ore de la testare, in functie de numarul de solicitari.

Astfel, Primaria Craiova, prin Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes, se implica si mai mult in lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus si vine in intampinarea nevoilor craiovenilor privind testarea la Covid-19″,a scris primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu.

 Alfred Laurentiu, senator social-democrat a anuntat ca „alesii locali ai PSD demonstreaza” ca se poate la Craiova.

„Craiova este prima localitate din Romania in care testarea COVID este gratuita pentru toti cetatenii. Prin actiunea primarului PSD Lia Olguta Vasilescu, municipiul Craiova a devenit prima localitate din Romania in care se asigura testarea COVID gratuita pentru toti locuitorii.

Primaria a asigurat deja 45.000 de teste RT-PCR care vor fi administrate de personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Victor Babes, aflat in subordinea Primariei. Costul testelor a fost asigurat din fonduri europene, fara a incarca bugetul local. Alesii locali ai PSD demonstreaza ca actioneaza eficient in combaterea pandemiei”, a declarat si senatorul Alfred Laurentiu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com