Liberalii, acuze dure de fraudă! PNL susține că în București sunt semnate procese în alb

Liberalii au adus acuze dure de fraudă chiar în timpul alegerilor. Astfel, ziua dedicată scutinului parlamentar nu a fost una lipsită de evenimente. Concret, reprezentanții PNL Sectorul 5 susțin că în mai multe secții din București au fost semnate procese verbale în alb.

Lucrul acesta s-ar fi întâmplat înainte de închiderea votării și de numărarea voturilor. Liberalii atrag atenția că acest lucru este ilegal și susțin că poliția s-a deplasat deja la trei astfel de secții.

Între timp, cei din filiala sectorului 5 au transmis un mesaj ferm către reprezentanții din secțiile de votare și le-au spus că ar putea avea probleme serioase cu legea dacă informația se dovedește adevărată.

Liberalii, acuze dure de fraudă în ziua alegerilor

„Până la ora 12:30 au fost identificate trei secții de votare în București unde procesele verbale au fost semnate în alb, deși legea prevede în mod special ca această practică este interzisă, iar toți reprezentanții partidelor au primit instrucțiuni în acest sens.

Potrivit informațiilor centralizate la acest moment, astfel de situații se regăsesc la secția de votare 961 (liceul Ion Barbu), la secția de votare 1.003 (școala generală 126).

De asemenea, și la secția de votare 869 (școala generală 188). La toate aceste secții poliția s-a deplasat și a încheiat procese verbale de costatare a faptelor”, se arată în comunicatul liberalilor.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Mai mult de atât, reprezentanții PNL spun că, potrivit unor informații de ultimă oră, acestea n-ar fi singurele secții cu probleme.

Același lucru s-ar fi întâmplat și la secțiile de votare 1.006 și 1.008 unde procesele verbale au fost semnate în alb de către o parte a reprezentanților partidelor.

„PNL solicită reprezentanților din secțiile de votare ai tuturor partidelor să renunțe la astfel de practici ilegale, care le-ar putea crea neplăceri ulterioare, inclusiv în ceea ce privește drepturile bănești cuvenite pentru munca depusă în secțiile de vot”, se mai arată în comunicat.

În cele din urmă, reprezentanții liberalilor din filiala Sectorului 5 au anunțat că vor fi sesizate organele de cercetare penală cu privire la aceste cazuri

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com