Lidia Buble a încercat să nu vorbească prea mult despre relația cu Răzvan Simion, dar ultimul mesaj al artistei e halucinant:

Ce spune Lidia Buble la puțin timp, după ce Răzvan Simion a spus care sunt motivele pentru care un cuplu se desparte.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au iubit cu patos circa cinci ani de zile. Lucrurile păreau destul de evidente între cei doi, mai ales că nu se sfiau să-și ascundă sentimentele atunci când toate privirile erau ațintite asupra lor.

Dar iată că deznodământul în cazul lor a fost altul, iar finalul total neașteptat. Deși toată lumea a crezut că cei doi își vor duce relația la următorul nivel și vor spune cel mai important „Da” în fața ofițerului stării civile, Lidia Buble și Răzvan Simion au spus, de fapt, „Da” unei despărțiri. Cel care a făcut anunțul în ceea ce privește separarea a fost prezentatorul TV, care a scris un mesaj absolut emoționant pe pagina sa personală de Instagram.
Vestea a zguduit showbiz-ul din temelii. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ca cei doi să-și anunțe împăcarea, dar iată că n-a mai venit niciodată.

Au trecut circa 10 luni de la despărțirea celor doi, iar drumurile pare că nu se mai intersectează. Acum, îi leagă doar o foarte frumoasă prietenie și au o relație strict profesională, Răzvan Simion fiind în continuare impresarul artistei. Lunile au trecut, iar în tot acest timp Lidia Buble a fost văzută în compania mai multor bărbați influenți din lumea mondenă.

De altfel, în presă au apărut tot felul de zvonuri, iar cântăreața a fost „cuplată” cu diverși domni. În ultima referire la viața am…oroasă, Lidia Buble a spus, vizibil emoționată: „Ce frumoasă este viața. Și bărbații la fel! Tot ceea ce pot să îți spun este că bărbatul meu va fi cel mai fericit și mai împlinit din lume”.
Răzvan Simion a spart gheața după despărțire.

El are o relație stabilă cu arhitecta Daliana Răducan. Chiar fiica lui este cea care i-a dat de gol pe rețelele de socializare, postând o poză cu ei. Recent, tot pe Instagram, Lidia Buble a avut un mesaj despre care toți internauții au bănuit că-i este adresat fostului iubit, mai ales după ce acesta a dezvăluit care sunt motivele pentru care se desparte un cuplu.

Lidia Buble a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimele mărturisiri de pe rețelele de socialiare, mai ales că destăinuirea ei vine la doar puțin timp de la momentul în care Răzvan Simion a declarat, în direct, la emisiunea pe care o prezintă, care sunt motivele pentru care un cuplu ajunge să se despartă: „Întodeauna într-o despărțire sunt de vină doi. El și maică-sa”.

La foarte puțin timp, Lidia Buble, care ține legătura cu fanii prin Instagram, s-a destăinuit la InstaStory și a spus că timpul i-a demonstrat că nu toți oamenii pe care îi întâlnești în viață sunt importanți.

„Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca.

Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?”, a spus Lidia Buble într-un InstaStory.

Vedeta s-a filmat în urmă cu ceva vreme în timp ce apărea în compania unui bărbat misterios pe care îl lăsa să o sărute chiar în apropierea buzelor. Ba mai mult, chiar ea este cea care îl îndemna să facă aceste gesturi. „Cătă, o pupă nu mi-ai dat și mie”, a zis Lidia Buble.

Iar tânărul s-a conformat imediat și a pupat-o pe obraz. Artista nu s-a sfiit să-l prezinte internauților, ba chiar a spus despre el că este: „ „Deci… este cel mai frumos bărbat din lume”. Drept răsplată, frumoasa blondină a mai primit un sărut, de această dată pe bărbie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com