Lidia Buble, din nou singură. De ce s-a despărțit artista de Harlys Becerra

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață trece printr-o perioadă destul de grea, având în vedere că s-ar fi despărțit de iubitul ei de ceva timp și ar fi din nou singură. Care ar fi motivul pentru care s-au despărțit, având în vedere că artista avea planuri de măritiș.

a

Lidia Buble și Harlys Becerra și-a spus adio

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Are mare succes și este extrem de iubită de oameni, dar se pare că nu îi merge la fel de bine în plan sentimental. După o relație eșuată alături de Răzvan Simion, a început o nouă poveste de iubire alături de Harlys Becerra, dar se pare că nici aceasta nu a mers.

În urmă cu câteva luni, Lidia Buble se declara cea mai fericită femeie din lume la brațul noului iubit. Cei doi au început să se afișeze împreună de ceva timp și erau foarte apropiați, dar se pare că lucrurile nu erau atât de roz precum păreau.

Conform ciao.ro, chiar Lidia Buble a fost cea care a pus punct relației de iubire, după ce a analizat situația cu atenție. Artista s-a gândit la toate proiectele în care este implicată și a ajuns la concluzia că nu are timp de o relație și distanța este, oricum, un impediment între ei.

Lidia avea planuri de căsătorie

Lucrurile s-ar fi răcit între ei când artista se afla la competiția Asia Express. Totuși, declara că este o femeie fericită, care are tot ce își dorește în plan sentimental și care simțea că și-a găsit perechea perfectă.

Ea spunea că are planuri de căsătorie, de a devenit mamă alături de fostul ei iubit, doar că nu voia să grăbească lucrurile, ci lăsa totul să vină de la sine.

”Da, sunt fericită. Suntem bine, suntem fericiți. Simt că este sufletul meu pereche. Știu că la noi în țară, de obicei când vine cineva în România e dus prin cluburi, eu am ales să-i arăt țara noastră frumoasă. Am vrut să-i arăt unde m-am născut, de unde provin. Sunt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mie îmi place să las lucrurile să se întâmple natural, dar da, ca orice femeie îmi doresc la un moment dat să am copii”, spunea Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com