Lidia Buble în doliu pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat

Lidia Buble și-a pus doliu pe rețelele de socializare, iar contul de Instagram, cel urmărit de 1,4 milioane de persoane, nu mai are nicio postare. Este un gest pe care cântăreața nu l-a mai făcut până acum, de aceea fanii s-au îngrijorat.

a

Lidia Buble în doliu pe rețelele de socializare

Vedeta și-a schimbat poza de profil atât pe Facebook, cât și pe Instagram, unde mesajele de condoleanțe ale internauților nu contenesc nici la această oră. Toată lumea i-a transmis mesaje de condoleanțe, deși nimeni nu pare să știe ce s-a întâmplat cu adevărat.

Lidia Buble în doliu pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat

Fanii s-au întrebat între ei dacă știe cineva motivul pentru care Lidia și-a pus doliu la conturile de socializare. Cântăreața nu a transmis niciun mesaj până acum.

A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să va dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Vă îmbrățișăm cu drag!, a fost mesajul unei persoane care pare că știe ce s-a întâmplat.

Lidia Buble și-a schimbat pozele de pe Facebook, precum și cele de pe Instagram. Cântăreața a pus două poze specifice doliului, la care apelează, de obicei, pe Internet, persoanele care au pierdut pe cineva drag.

Lidia Buble în doliu pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat

Nimeni nu știe ce anume s-a întâmplat în viața vedetei și prin ce anume trece în aceste zile. Chiar ieri, Lidia Buble postase pe Instastory că a făcut pană înainte de a pleca spre Deva. Vedeta a chemat în ajutor o firmă specializată care i-a reparat pana și astfel a putut să-și continue drumul.

La Deva stau părinții Lidiei, acesta fiind orașul unde cântăreața s-a născut și a copilărit. Tatăl ei este pastor, iar vedeta are cu amândoi părinții ei o relație foarte frumoasă. Face tot posibilul să-i viziteze cât mai des și de fiecare dată când ajunge în brațele lor, nu mai are nevoie de nimic.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com