Lidia Buble, probleme grave de sănătate după participarea la Asia Express. Artista a avut dureri cumplite: “Am simțit că se mi rupe…”

Lidia Buble este una dintre cea mai iubită artistă de la noi din țară. Celebra cântăreață se bucură de mare succes în plan profesional și se pare că și-a găsit și dragostea de ceva timp, dar lucrurile nu stau deloc bine în ceea ce privește sănătatea. După Asia Express, s-a ales cu probleme grave de sănătate.

Lidia Buble a rămas cu sechele după Asia Express

Lidia Buble participă acum la noul sezon din Asia Express. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a intrat în cursa vieții sale alături de una dintre surorile ei. Cele două formează una dintre cele mai iubite echipe din concurs și se descurcă de minune la probele dificile la care sunt supuse.

Totuși, Lidia spune că nu i-a fost deloc ușor. Asia Express nu a fost o experiență ușoară pentru nimeni, dar unii dintre concurenți au fost ceva mai rezistenți. Din nefericire, Lidia s-a întors acasă cu o hernie de disc, provocată de greutatea mare pe care a trebuit să o care pentru unele probe. De exemplu, la una dintre provocări, Lidia și sora ei au avut de transportat 200 de kilograme de vase din metal, iar efortul și-a spus cuvântul.

Lidia le-a spus fanilor săi că, atunci când a venit în țară, a mers imediat la medic pentru că avea dureri insuportabile uneori. Acolo, a primit un diagnostic destul de grav, având în vedere că este foarte tânără.

“Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri, iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC.”, a declarat artista.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com