Lidia Buble, supusă la presiuni uriașe pentru a se despărți de Răzvan Simion! Filmarea care explică starea cântăreței

Lidia Buble a fost supusă unor presiuni uriașe înainte de a decide că se desparte de Răzvan Simion. Prezentatorul expplica într-un mesaj de adio că simte că Lidia nu mai este fericită alături de el și că vrea ”să-i sclipească din nou ochii”. De unde venea această tristețe a Lidiei? Explicația vine din filmulețul de mai jos.

fara descriere

Pandemia a afectat-o extrem de tare pe Lidia, obișnuită să fie o tipă extrem de activă, cu o agendă aglomerată și cu multe deplasări în țară, pe la concerte. În perioada în care  fost forțațtă să stea în casă, Lidia Buble s-a aplecat mai mult asupra ei și și-a dat seama că nu este fericită. Pe de-o parte, viața alături de un bărbat care a divorțat pentru ea, pe de altă parte publicul care nu a încetat s-o judece. Nu în ultimul rând, condusă de tatăl Lidiei, pastorul Viorel Buble de la Deva și cei 10 frați ai cântăreței.

fara descriere

În timpul pandemiei, Lidia Buble a avut ideea de a face un live pe Instagram împreună cu tatl ei, în care acesta să le vorbească oamenilor despre credința în Dumnezeu în aceste momente de grea încercare. Discuția nu doar că a impresionat-o ci pur și simpu a răscolit-o pe Lidia Buble. Interpreta nu a putut să se stăpânească și a izbucnit în plâns de mai milte ori, atunci când Viorel Buble și-a amintit de copilăria ei sau a explicat că un credincios trebuie să-l facă mândru pe Dumnezeu la fel cum un copil trebuie să facă cu un părinte. ”El vrea să-i aducem cinste, nu rușine”, a spus Viorel Buble, moment în care Lidia a început să plângă.

Lidia Buble, presiuni uriașe pentru a se despărți de Răzvan Simion! Tatăl cântăreței: ”Părăsește starea de păcat”

”Așa cum eu, ca și părinte, v-am asigurat, acasă, să aveți hrană, îmbrăcăminte, toate cele… Dumnezeu spune așa: ”Aerul pe care-l respirați vi-l dau eu, apa pe care o serviți v-o dau eu, lumina soarelui v-o dau eu, sănătatea v-o dau eu”. Toate le primim de la Dumnezeu. Și atunci spune Dumnezeu: ”Dacă toate acestea vi le dau eu, unde-mi este cinstea de tată? Mă ascultați voi pe mine?”.

fara descriere

Știți cum mă bucuram eu de voi când vă spuneam: ”Ascultați-mă că vreau să spună profesorul despre voi că am copii cuminți, copii care să nu-mi facă rușine”. Eu mă bucuram atât de mult! Eu, la ora actuală, sunt bucuros când oamenii se întâlnesc cu mine și-mi spun: „vai, ce familie frumoasă aveți! Vai, ce copii buni aveți”. Eu doresc, așa cum eu sunt ciinsitit de oameni datorită copiilor mei, la fel Dumnezeu, care ne este Tată al tuturor, El vea să-i aducem cinste, nu rușine. (…)

De vreo lună și ceva, Dumnezeu m-a făcut să simt… eu n-am fost bolnav în viața mea, nici nu m-a durut vreodată ceva, nu mă doare, scumpa mea… Dar mi-a ars Dumnezeu în sufletul meu un foc pentru oamenii din viață, gândindu-mă că unii, dacă nu vor asculta vocea lui Dumnezeu să-și schimbe viața, adică să se pocăiască, asta înseamnă pocăință, schimbă-ți, omule, modul de viață. Prăsește starea aceea de păcat și vino la Domnul Isus, la Tatăl Ceresc”, a explicat tatăl Lidie Buble.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Lidia Buble, presiuni uriașe pentru a se despărți de Răzvan Simion! Lidia: ”Îmi doresc să fiu pocăită din ce în ce mai mult”

Lidia Buble a continuat să plângă și după ce tatl ei a ieșit de pe live. Interpreta a putut cu greu să-și găsească cuvintele și chiar a pus telefonul deoparte pentru a-și sufla nasul.

fara descriere

”Nu sunt răcită, am dat ”apă la șoareci” puțin. Nu sunt răcită. George, tocmai a spus Tati, tu mă întrebi dacă sunt pocăită? Îmi doresc să fiu din ce în ce mai mult și asta ar trebui să facem cu toții. Tocmai a explicat tati ce înseamnă pocăința și ce înseamnă a fi pocăit”, a spus Lidia Buble, lăsând să se înțeleagă că va încerca să iasă ”din starea de păcat”, după cum spunea tatăl ei.

Lidia Buble, presiuni uriașe pentru a se despărți de Răzvan Simion! Fanii au reacționat prost

Lidia Buble a postat de două ori live-ul pe contul ei de Youtube și de fiacer dată s-a lovit de judecata aspră a internauților. Aceștia i-au reproșat Lidiei că ”apare prea dezbărcată pe stradă” și că are o viață personală care nu se potrivește cu cea a unui pocăit.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com