Lidia Fecioru avertizează! Se întâmplă o dată la nouă ani și suntem toți afectați. Află care este karma ta

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit recent despre un fenomen care se întâmplă o dată la noi ani și care ne afectează pe toți în egală măsură. Este vorba despre influențele nefaste ale trecutului asupra fiecăruia dintre noi. Lidia Fecioru ne învață cum să facem să îndreptăm karma pentru a ne fi bine și nouă, dar și copiilor noștri.

a

Cum ne reparăm karma. Sfaturi din partea Lidiei Fecioru

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat pe înțelesul tuturor cum funcționează karma și ce putem face noi pentru a o influența în beneficiul nostru. Nu sunt lucruri greu de pus în practică. Cu puțină atenție ne putem îmbunătăți destinul.

Karma ne iubește atunci când o iubim și noi. Nu există să urăști și să ți se întoarcă iubire înapoi, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a spus că fiecare dintre noi a moștenit păcate de la părinți, dar că putem face cumva să îndreptăm karma.

Karma vine ca un tăvălug de 9 ani din urmă, e ca blestemul. Dacă nu conștientizăm în viață că avem de schimbat ceva, e ca tăvălugul, se tot rostogolește peste noi și neam, a spus Lidia Fecioru.

Este foarte important să încercăm să eliminăm gândurile negative din viața noastră. Nu trebuie să avem dorințe de răzbunare. Dacă ne-a greșit cineva, să lăsăm destinul să echilibreze lucrurile. Răzbunarea nu este decât o satisfacție de moment care nu ne aduce împlinire pe termen lung.

Să învățăm să iertăm. Iertarea, spune bioenergoterapeutul, ne eliberează chiar și atunci când celălalt nu ne acceptă scuzele.

Tot ce facem în viață este prin liberul arbitru. Dumnezeu lucrează până la om, apoi se oprește și îl lasă pe acesta să aleagă.

De asemenea, tot ce se întâmplă este cu un scop și nu ar trebui să ne mirăm nici când ne este bine, nici când ne este rău. Cineva acolo sus ne ține contabilitatea faptelor.

Când vine vorba despre karmă, trebuie să ne ascultăm sufletul, să nu încercăm să copiem sau să păcălim soarta. Schimbarea vine din noi, nu de la cei din jur. Fiecare are karma lui.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com