Lidia Fecioru: De ce evită tinerii să se căsătorească. Care este cea mai mare greșeală a lor - RADIO FX NET

Lidia Fecioru: De ce evită tinerii să se căsătorească. Care este cea mai mare greșeală a lor

Lidia Fecioru a abordat un subiect important în zilele noastre care vizează dezinteresul tinerilor pentru căsătorie. Tot mai multe cupluri se feresc sau amână să-și oficializeze relația de cuplu, iar de multe ori motivele sunt necunoscute. Iată ce spune bioenergoterapeutul despre aceste situații și cum s-a ajuns aici.

De ce nu se mai căsătoresc românii

În emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a spus că oamenii nu se mai căsătoresc cum o făceau înainte, până să împlinească 20 de ani, pentru că în sine căsătoria a devenit un târg. Se fac nunți din dragoste de bani și siguranță, spune bioenergoterapeutul. Chiar dacă există iubire și respect, cei doi implicați în relație se gândesc la partea materială, la cum vor trăi, ce vor face când va apărea un copil, și așa mai departe.

Lidia Fecioru este de părere că pentru fete certificatul de căsătorie contează mai mult decât pentru băieți. Este o garanție că partenerul de viață nu se va despărți de ele prea ușor, la mijloc fiind un divorț.

Numărul căsătoriilor a scăzut în favoarea relațiilor neoficiale care sunt mai ușor de dus, spune Lidia Fecioru. Când apare un copil, lucrurile se complică și mulți abandonează ușor mai ales dacă nu sunt căsătoriți legal.

Atunci când apare un copil, mai repede pleacă dacă nu sunt căsătoriţi legal. De aceea se şi dă acel timp de 30 de zile pentru a se răzgândi. Posibilitatea materială este pe primul loc. Degeaba spunem că nu este aşa. Fiecare om vrea siguranţa lui. De aceea, căsătoriile au scăzut. Au crescut relaţiile neoficiale, care sunt mai uşor de dus, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru despre căsătorie: pretențiile cresc odată cu vârsta

Bioenergoterapeutul este de părere că pretențiile cresc odată cu vârsta și că fiecare se raportează la experiența de viață pe o are. O căsătorie este un șir de compromisuri, iar secretul este să nu ne alegem o persoană care să fie exact ca noi.
Trebuie să fim diferiți pentru ca lucrurile să funcționeze.

Până la 30 de ani este bine să faci acest pas. Eu cred că societatea s-a stricat din momentul în care au început între 25 şi 30 de ani să se mute împreună. Perioada asta de probă strică tot. Aici apare frica de dezamăgire”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru a mai spus că vârsta ideală de făcut copii este 26, chiar 28 pentru că atunci se dezvoltă instinctul matern. De multe ori, femeile care trec de 35 de ani nu își mai doresc copii, în timp ce unii bărbați sunt încântați de copii abia la a doua tinerețe, după 55 de ani.

Sursa : https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com