Lidia Fecioru, leacul de un minut pentru oxigenarea celulelor: „În prima zi se beau trei picături…”

Ce trebuie să consumi în fiecare zi.

Lidia Fecioru a prezentat în emisiunea Adevăruri Ascunse un leac care ajută la oxigenarea celulelor. Acest remediu, cunoscut sub denumirea de cura de un minut, ajută la menținerea unui organism sănătos.

Pentru a urma acest remediu recomandat de către bioenergoterapeut, trebuie să cumperi de la farmacie peroxid alimentar. Iată cum se folosește acest tratament.

„Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroidă, din cauza asta avea palmele și călcâiele crăpate din care curgea sânge. I-am spus de acest perodix alimentar, care se bea în prima zi trei picături, apoi patru, până la 25 și apoi înapoi. Se bea într-un pahar cu apă distilată ca să nu influențeze calitatea acestei substanței sau apă fiartă și răcită.

Ca oamenii să aibă o idee, pe internet există un documentar: Cura de un minut. După o lună de zile de consumat peroxid de hidrogen, pacienta mea are pielea de copil, nu mai cade părul. Nu mă mai doare nimic”, a povestit Lidia Fecioru.

Cum scapi de pietrele la rinichi cu un leac oferit de Lidia Fecioru: „În prima zi o boabă…”

Cât de ușor este să scapi de pietrele la rinichi.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru are un leac inedit ca să scăpăm de pietrele la rinichi. Invitată în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, aceasta a dezvăluit cât de simplu putem scăpa de pietrele la rinichi doar cu ajutorul a două ingrediente pe care le are oricine în casă, stafide și boabe de piper.

Iată cum se folosesc cele două produse pentru cel mai bun rezultat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com