Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație

De luni, România adoptă un nou set de măsuri de relaxare a restricțiilor impuse din cauza epidemiei COVID-19. Acestea au fost decise de Consiliul Național pentru Situații de Urgență și au fost adoptate prin Hotărâre de Guvern.

a

„Odată cu intrarea în starea de alertă, am prevzut un plan de relaxare gradual, treptat, care să permită ridicarea restricțiilor pas cu pas în diferite domenii”, a anunţat premierul Ludovic Orban, la începutul şedinţei de guvern. Anterior, președintele a anunțat principalele măsuri de relaxare care vor intra în vigoare de luni, 1 iunie. Premierul Ludovic Orban a convocat apoi Comitetul Național pentru Situații de Urgență pentru a pune la punct aceste decizii.

Astfel, de la 1 iunie se ridică interdicțiile de deplasare a persoanelor în afara localităților și a zonelor metropolitane.

Tot de la 1 iunie se reia transportul rutier și feroviar internațional de persoane.

De luni, se deschid plajele, cu condiția ca sezlongurile să fie la distanță de 2 metri, daca este vorba de familii diferite.

Se redeschid și terasele, cu o distanță de doi metri între mese și nu mai mult de 4 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite.  

Este permisă desfășurarea concertelor și spectacolelor în aer liber, însă nu cu mai mult de 500 de spectatori și cu o distanțare de 3 metri între participanți. De asemenea, spectatorii vor trebui să poarte măști.  

În ceea ce privește competițiile sportive, acestea se vor putea relua în aer liber, dar fără spectatori. Este valabil și pentru bazinele de înot, închise sau descoperite, unde va fi permis accesul sportivilor pentru competiții și pregătire, desigur, cu respectarea unor norme de distanțare.

Pregătirea sportivilor profesionioniști va fi permisă în spații închise, cu respectarea unei distanțări de 7 metri.

Sursa: libertatea.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com