Live cu tatăl interlopului Emi Pian, venit acasă în permisie: „Mă bazam pe pumnu’ meu”

Interlopul Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, avea o relație apropiată cu tatăl lui, de care era și foarte mândru. Într-un live pe Facebook, făcut în urmă cu câteva luni, Pian apare împreună cu tatăl lui căruia îi pune întrebări legate de trecut și despre bătăile pe care le-a luat sau le-a dat. Înregistrarea este făcută sub forma unui interviu, în care fiul întreabă și tatăl răspunde.

Live cu tatăl interlopului Emi Pian, venit acasă în permisie

Live-ul de pe Facebook în care apar cei doi interlopi a fost realizat în luna aprilie a acestui an. Cel mai probabil, Nicolae Duduianu era venit acasă, în permisie. Fiul lui a profitat de ocazia și a făcut, pentru prietenii de pe internet, un video despre cum era viața interlopilor pe vremuri.

Nicolae Duduianu a fost condamnat la închisoare anul trecut (2019) pentru că a călcat un bărbat care traversa strada prea încet, după părerea lui. Pietonul se afla pe culoarea verde a semaforului.

În „interviul” obținut de fiul său, fostul șef al interlopilor spune că pe vremuri era legea junglei. Emi Pian a vrut să știe care a fost cea mai „tare” bătaie „unu la unu”, la care tatăl său a luat parte. Nicolae Duduianu i-a răspuns că n-a fost niciodată implicat într-un conflict de tipul „unu la unu”, ci doar el împotriva a mai mulți.

„…Să mă laud în fața la oameni. Eu, bătaie unu la unu n-am luat în viața mea. Eu am luat bătaie numai când săreau 5-6 pe mine. Dar ăla care era în fața mea nu mai scăpa”, a spus Nicolae Duduianu.

„Mi-am profesionat pumnu’ meu”

Tot în live-ul de pe Facebook, fostul șef al interlopilor spunea că a avut multe bătăi, dar că el nu a luat bătaie de la nimeni. Duduianu a declarat că, de-a lungul timpului și-a format pumnul și că doar în situații extreme apela la altceva.

„Am avut foarte multe bătăi și eu n-am luat bătaie de la nimeni. Eu nu am luat bătaie unu la unu de când sunt. Pentru că eu m-am născut și mi-am profesionat pumnu meu. În momentul în care nu mai puteaam să mai duc, apucam altceva. Apucam un cuțit, ceva .. Și-așa, câți a sărit pe mine, să am bine eu și sănătate, și .. nu m-a durut nici în pantofi. (..) Bătăi … Bătăi am făcut, că atuncea nu ieșea nimeni din țară, și tot ce exista șmecher era pă la pușcărie. Și atunci, căutai pă toate căile să-și vezi dă treaba ta, să poți să te liberezi. Dar dacă nu puteai, n-aveai încotro, am avut 280 de rapoarte. Și am făcut 5 ani în termen”, mai spunea Duduianu în live-ul de pe Facebook.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com