Liviu, fostul soț al Israelei, s-a recăsătorit! Ce a făcut cu moștenirea

Fostul soț al Israelei, Liviu, s-a recasătorit în Marea Britanie, acolo unde s-a mutat după celebra de afaceri a decedat. Dar ce a făcut bărbatul cu toată moștenirea?

Liviu, fostul soț al Israelei, s-a recăsătorit

În urmă cu aproape 10 ani, cuplul format din Israela Vodovoz și Liviu Arteni făcea deliciul presei și al publicului. Ea era o femeie de afaceri trecută de prima tinerețe, cu o avere estimată la peste 50 de milioane de euro, iar Liviu, un bărbat mai tânăr cu 20 de ani, fără o ocupație anume. Deși mulți au considerat că Liviu stă lângă fosta balerină numai din considerente financiare, iată că povestea lor de dragoste a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori.

Însă asta s-a întâmplat până în 2016, atunci când Israela a decis să îl dea afară din casă pe Liviu. După divorț, ea a mărturisit că relația lor nu a fost nici pe departe atât de frumoasă precum părea, ea încasând în repetate rânduri bătăi de la Liviu, care era dependent de alcool. Imediat după separare, bărbatul a dispărut din peisaj, afându-se, ulterior, că își găsise o altă iubită în vârstă, alături de care locuia în Spania.

Liviu, fostul soț al Israelei, s-a recăsătorit! Ce a făcut cu moștenirea

La doi ani după divort, afacerista Israela Vodovoz a fost găsită decedată în propria locuință, iar medicii susțineau pe atunci că ar fi suferit un atac cerebral masiv și că ar fi fost descoprită la cinci zile după moartea sa.

Ce a făcut Liviu cu moștenirea

După cum era de așteptat, soțul acesteia, Liviu, a moștenit o parte din averea de zeci de milioane de euro ale acesteia. Acum, au trecut aproape trei ani de atunci, iar oamenii s-au întrebat ce face acum Liviu și ce s-a întâmplat cu moștenirea.

Se pare că bărbatul a vândut tot ce a moștenit de la Israela și s-a mutat în Anglia, acolo unde s-a recăsătorit, bineînțeles cu o femeie mai în vârstă, și duce o viață ca în filme.

.

“A vândut tot ceea ce a primit de la Israela. Terenuri, case, tot. Nu a mai păstrat nimic. S-a ales cu o avere de câteva milioane de euro. Liviu a luat banii și a plecat din țară. Știu că o vreme a călătorit prin Europa, a fost o perioadă și în America. A trăit pe picior mare și s-a bucurat de viață din plin. Acum se află prin Anglia, unde s-a recăsătorit tot cu o femeie mai mare ca el. Nu știu dacă este bogată sau nu. Liviu nu crede că Israela e moartă, el și acum susține că ea ar fi în Israel, țara ei natașă. Că s-ar ascunde acolo. Însă, când îl intreabă cineva de ce sau de cine s-ar ascunde fosta lui soție, dă din umeri”, au declarant pentru impact.ro surse de încredere, apropiate lui Liviu Arteni.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com