Liviu Guță divorțează a doua oară. Motivul pentru care pune punct căsniciei după 1 an: ”Nu mă lăsa să mă duc la copii”


Liviu Guță divorțează a doua oară, după doar 1 an și 3 luni de căsnicie. Artistul a povestit tot la Teo Show, unde a dezvăluit și motivele pentru care a decis să pună punct căsniciei cu Roxana. Liviu Guță a spus tot ce are pe suflet și cum a fost dezamăgit de femeia de care era îndrăgostit

În urmă cu aproape 2 ani, vestea că Liviu Guță divorțează de mama copiilor lui, după 13 ani de căsnicie a venit ca un șoc pentru apropiați. Artistul nu a stat prea mult singur, pentru că a întâlnit-o pe Roxana, femeia cu care s-a căsătorit după doar 3 luni de relație.

Liviu Guță divorțează de Roxana, după 1 an și 3 luni de la cununia civilă. Artistul a fost invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a vorbit despre dezamăgirea pe care actuala soție i-a produs-o. Liviu Guță a fost deja la notar pentru a face toate demersurile pentru divorț. De asemenea, cântărețul a vorbit și despre motivele pentru care a decis să se despartă de Roxana.

‘Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. (…) Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta… M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta’, a declarat Liviu Guță.

El s-a mutat în Cluj pentru iubita lui, acolo unde a investit o mulțime de bani în casa ei. ‘Eu am plecat la Cluj pentru ea. Am investit foarte mult în casa ei, dar nu-mi pare rău. Nu sunt genul de om care să scot ochii. Asta este… Am pierdut în viață mai multe. (…) Eu stau la Brașov momentan. O să mă mut cu chirie în București. O strâng bănuți ca să îmi cumpăr o casă. Am oameni lângă mine care mă ajută.’, a mai declarat artistul.

Motivele pentru care Liviu Guță divorțează

Spre surprinderea tuturor, căsnicia lui Liviu Guță cu Roxana nu a durat prea mult și iată că după 1 an și 3 luni, cei doi au ajuns la divorț. Artistul a dezvăluit că actuala lui soție era foarte geloasă și căuta motive de ceartă din orice. Roxana ar fi fost deranjată chiar și atunci când Liviu mergea să își vadă copiii.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

‘Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut.’, a mai spus Liviu Guță.

Cum a reacționat fosta soție când a auzit că Liviu Guță divorțează

Prima soție a artistului a avut o reacție atunci când a auzit că tatăl copiilor ei divorțează de Roxana. Liviu Guță a mărturisit că fosta soție i-a spus că s-a grăbit atunci când a ales să facă cununia.

‘Nu. Fosta mea soție este singură deocamdată. Este prietena mea și ne ajutăm unul pe altul. Nu avem nimic de împărțit. Fosta mea soție mi-a zis că sunt fraier că m-am grăbit’, a spus artistul.

Liviu Guță se află la al doilea divorț și nici nu vrea să mai audă de o posibilă căsătorie. Cântărețul a mărturisit că momentan nu se mai grăbește să-și facă altă relație.

‘Divorțăm la notar, pe cale amiabilă. Ea m-a mai căutat. Trebuie să mă duc să-mi iau niște lucruri de acolo. Eu am fost la notar și peste o lună mă duc eu să semnez. Iubirea există, doar că persoanele… Cu siguranță nu o să mă mai însor cu acte. Mi-a dat Dumnezeu o palmă acum. Peste un timp probabil că îmi voi face și eu pe cineva. Iubirea nu stă în acte.’, a declarat Liviu Guță.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com