AD

MONDEN

Liviu Vârciu, dezvăluiri despre relația sa cu Jojo și familia sa!

todayianuarie 11, 2024 23

Background
share close
AD
AD


Liviu Vârciu, dezvăluiri despre relația sa cu Jojo și familia sa:

Multe cupluri celebre din showbizul românesc au venit și au plecat, dar unele povești de dragoste din trecut rămân memorabile. Una dintre aceste povești este cea dintre Liviu Vârciu și Jojo, care au avut o relație impresionantă cu aproape două decenii în urmă. Cei doi au fost chiar pe cale să se căsătorească, iar Horia Brenciu urma să fie nașul lor. Cu toate acestea, destinul nu a fost de partea lor, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat înainte de a ajunge la altar.

Relația lor a fost marcată de momente tensionate, în special atunci când Jojo a comis o infidelitate, iar Liviu Vârciu a aflat. Această descoperire a pus capăt idilei lor. În trecut, Liviu Vârciu a dezvăluit că, la un moment dat, a cerut-o în căsătorie pe Jojo și se pregăteau să facă acest pas important în viața lor. Cu toate acestea, infidelitatea a pus capăt acestor planuri.

Mai târziu, fiecare dintre ei și-a găsit fericirea în brațele altor persoane. Liviu Vârciu are o relație de peste 7 ani cu Anda Călin, cu care are doi copii. Pe de altă parte, Jojo a găsit dragostea în brațele lui Paul Ipate și au decis să se căsătorească anul acesta, având o nuntă de vis în Italia.

Liviu Vârciu, în legătură cu copiii săi, a dezvăluit că are doi copii cu Anda Călin și că se bucură să împartă viața cu ea. Mai are și o fiică, Carmina, dintr-o relație anterioară, care este deja adultă și se bucură de sprijinul său. Actorul a făcut glume despre dorința de a-și vedea fiica preluând responsabilitățile mai mari și menționând că ar fi bucuros să împartă profiturile dacă ea ar munci și el ar aștepta cu nerăbdare partea sa.

În concluzie, povestea lui Liviu Vârciu și Jojo reprezintă doar o parte din viețile lor trecute, iar acum fiecare își trăiește fericirea alături de noii lor parteneri și familiile lor.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com