LOCUL ÎN CARE A FOST INTERNAT FULGY LA DEZINTOXICARE. CE SPUNEAU MEDICII ÎN URMĂ CU TREI ANI

Problemele cu care se confruntă în această perioadă Fugy nu sunt o noutate pentru el. Băiatul Clejanilor a avut și în trecut probleme serioase cu drogurile, motiv pentru care a ajuns internat în mai multe clinici de dezintoxicare. Viorica și Ioniță de la Clejani au băgat mâna adânc în buzunar pentru a-i acoperi acestuia toate derapajele. 

Întâmplările la care facem referire au avut loc în urmă cu trei ani, când Fulgy începuse să aibă stări foarte ciudate, iar părinții lui nu mai știau ce să facă pentru a-l ajuta. După mai multe discuții, cei doi au decis că ar fi cel mai bine dacă băiatul lor ar fi internat la ”Centrul de Evaluare și Tratament pentru Tineri Sf Stelian București”, spital situat în spatele căminelor din Regie.

În perioada 27.09 – 17.10.2018, Fulgy a fost internat nevoluntar, iar spitalul a fost cel care a cerut prelungirea internării medicale, însă judecătorii au refuzat acest lucru. Medicii au inisistat timp de aproape o jumătate de an ca Fulgy să se întoarcă în spital, însă fără succes.

Conform legii, internarea nevoluntară se aplică ”numai după ce toate încercările de internare voluntară au fost epuizate”. De asemenea, ”o persoană poate fi internată prin procedură de internare nevoluntară numai dacă un medic psihiatru hotărăște că persoana suferă de o tulburare psihică. 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com