Lora începe războiul împotriva Doiniței Oancea. Care a fost, de fapt, vinovată: “Ea nu a fost prietena mea!”

Lora și Doinița Oancea au devenit rivale de când artista a început să formeze un cuplu cu Ionuț Ghenu. În urmă cu câțiva ani, actrița a făcut tot felul de declarații, în timp ce Lora nu a dat prea multe declarații și a fost foarte rezervată. Lora a decis să lase deoparte orice reținere și a început să spună adevărul.

Lora, adevărul despre Doinița Oancea

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu de câțiva ani buni. Deși a fost de multe ori criticată pentru faptul că i-a distrus relația Doiniței Oanceam, a fost rezervată și nu a făcut declarații. Acum, cântăreaţa a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit pentru prima dată despre cum au stat lucrurile de fapt.

Lora susține că lucrurile au evoluat treptat între ea și Ghenu. A găsit în el alinare, după ce a avut un an extrem de greu. Se simțea bine vorbind cu el și așa s-au apropiat. Spune despre Ionuț că era atunci într-o relație cu Doinița, dar lucrurile nu mai erau așa cum trebuie între cei doi, nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

„Când am început să vorbim mai mult (n.r Lora şi Ghenu). Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. El era într-o relație, dar era și nu era”, a declarat Lora.

Lora a evitat până acum acest subiect, mai ales că avea atunci contract cu un anumit post TV. Cât despre Doinița, consideră că nu au fost prietene, în condițiile în care aceasta i-a făcut mult rău și, când a regretat, a fost deja prea târziu. A încercat să-i strice imaginea, să o denigreze, în condițiile în care nu i-a făcut niciun rău, așa cum susține Lora.

Doinița și Lora, de la prietenie la scandal

Doinița Oancea și Lora au fost prietene mult timp. Erau împreună peste tot și împreună au trecut prin multe. Totuși, de la prietenie la ură și scandal a fost doar un pas sau mai bine zis un bărbat. Ionuț Ghenu a fost motivul certurilor dintre cele două, pentru că amândouă au avut sentimente pentru el.

Doiniţa Oancea a suferit enorm atunci când a aflat că iubitul ei este noul partener al Lorei, prietenă bună cu ea la momentul respectiv. A trecut cu greu peste această poveste și nu credea că va reuși să se refacă curând după o asemenea trădare, având în vedere că Lora și Ghenu erau unele dintre cele mai importante persoane din viața ei.

.

Actrița susține atunci că este dezamăgită de amândoi, dar a căutat să învețe ceva din acea experiență. A considerat că Dumnezeu a avut un plan pentru ea, prin care a întărit-o și a făcut-o să aibă mai multă încredere în ea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com