Lora surprinsă cu burtică, la filmările noului ei videoclip. I-au spus “sarcină ușoară!”

Lora trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu, cel cu care a participat și la Asia Express, unde au fost una dintre cele mai închegate echipe. De curând, Lora a renunțat la emisiunea Vorbește lumea, unde a prezentator alături de Gabriel Coveșanu, motivând că vrea să se ocupe de cariera muzicală. Zilele acestea, vedeta a filmat pentru noul ei videoclip, în colaborare cu Marius Moga, iar acolo, fanii au zărit un detaliu care le-a stârnit curiozitate. Pare că Lora ar avea burtică de gravidă, însă informația nu a fost confirmată de către vedetă.

a

Cum a apărut Lora la filmările noului ei videoclip

Lora a postat un video care a ilustrat momente de la filmările noului ei videoclip pentru piesa pe care a lansat-o cu Marius Moga. Acolo, vedeta apare cu o rochie care îi pune în evidență formele, dar și o burtică ce pare a fi de graviduță.

Fanii eu au fost vigilenți și au observat o schimbare. Unii i-au și comentat la postare: sarcină ușoară să ai!

Lora surprinsă cu burtică, la filmările noului ei videoclip. “Sarcină ușoară!”

Evident, sunt doar speculații, pentru că Lora nu a spus nimic despre o posibilă sarcină. A declarat, la un moment dat, că își dorește copii, dar nimic mai mult. Lora și Ionuț Ghenu sunt împreună de șase ani și sunt logodiți. El a cerut-o de soție nu o dată, ci de două ori, iar artista a răspuns afirmativ de fiecare dată.

A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă, spune Lora într-un interviu.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A pășit în lumea muzicii în urmă cu 12 ani și de atunci și-a construit o carieră de succes.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com