LOREDANA CHIVU, DEZVĂLUIRI CU OCHII ÎN LACRIMI! BLONDA A MĂRTURISITĂ CĂ SUFERĂ DE O BOALĂ GRAVĂ. „ERA SĂ MOR PE MASA DE OPERAȚIE”

Loredana Chivu trece prin momente grele. Blonda a dezvăluit că suferă de o boală destul de grea, care i-a pus viața în pericol. După escapada din Dubai, Loredana trebuie să se întoarcă la realitate și să se ocupe de probleme serioase.

Invitată în cadrul unei emisiuni tv, Loredana Chivu a dezvăluit cu ochii în lacrimi că suferă de o boală care o chinuie de ceva timp. Se pare că blondina a fost diagnosticată cu septicemie, iar cazul ei este destul de complicat. 

„Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită”, a spus Loredana Chivu, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, potrivit spynews.ro.

„În fiecare zi merg la medic”

Loredana Chivu a mai mărturisit că problemele cu care se confruntă sunt grave, motiv pentru care unii medici din România i-au refuzat cazul. Fosta asistentă tv caută acum ajutor în străinătate. 

„Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau. O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul. Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită”, a mai declarat Loredana Chivu.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com