LOREDANA GROZA, DOUĂ DONAŢII PENTRU CADRELE MEDICALE DIN ONEŞTI CARE LUPTĂ ÎN RĂZBOIUL CU NOUL CORONAVIRUS

Gest impresionant făcut de Loredana Groza pentru cadrele medicale din Oneşti care luptă în războiul cu noul coronavirus! Cunoscuta artistă a făcut două donaţii pentru cei aflaţi în linia întâi şi tratează persoanele diagnosticate cu COVID-19. Mai mult, angajaţii spitalului din Oneşti au fost cazaţi în căminele liceelor ca să nu intre în contact cu membrii familiei pe toată perioada aplicării stării de urgență în România.

a

Loredana Groza, alături de cadrele medicale din Oneşti, oraşul natal, dar şi de bolnavii cu COVID-19

Toate cadrele medicale ale Spitalului “Sf. Ierarh dr. Luca” din Onești vor ocupa camerele elevilor rămase libere din căminele Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi” și ale Liceului cu Program Sportiv “Nadia Comăneci”. În fiecare cameră vor sta câte patru persoane, iar masa o vor servi la Spitalul municipal și va fi achitată din bugetul local. Măsura a fost luată de consilieri locali.

“E o decizie normală pentru că nu vrem ca personalul medical să-și infecteze familiile”, a declarat  Nicolae Gnatiuc, primarul oraşului Onești.

În ajutorul cadrelor medicale din Onești, dar și a bolnavilor a venit și Loredena Groza, care plăteşte o parte din cheltuieli. Îndrăgita cântăreaţă a făcut o donație personală și una specială în cadrul campaniei “Oneşteni alături de Oneşti!” pentru spitalul din Oneşti”.

În județul Bacău, numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 11. Cele mai multe persoane – cinci la număr – depistate pozitiv cu COVID-19 sunt internate la Spitalul Județean Bacău. Alte două cazuri sunt acum internate temporar la Spitalul din Onești, desemnat spital de suport pentru virusul ucigaș din China. Un caz este confirmat la spitalul din Buhuși, iar pacientul urmează să fie trimis, ori la Bacău ori la Iași. Restul sunt la Iași.

În afară cazurilor confirmate, s-au înregistrat și două decese: o femeie, de 81 de ani din Moinești, și un bărbat, de 74 de ani din Comănești.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com