LOREDANA GROZA S-A TRANSFORMAT ÎN LOREDANA CHIVU! CE A RĂSPUNS ARTISTA, ATUNCI CÂND I S-A REPROȘAT CĂ „NU MAI ESTE EA” - RADIO FX NET

LOREDANA GROZA S-A TRANSFORMAT ÎN LOREDANA CHIVU! CE A RĂSPUNS ARTISTA, ATUNCI CÂND I S-A REPROȘAT CĂ „NU MAI ESTE EA”

În ultima perioadă, Loredana Groza nu s-a dat în spate de la nicio transformare. Cu toate acestea, fanii au început să o acuze pe vedetă că a cam exagerat cu fotografiile modificate, dar și cu operațiile estetice. Mai mult, câțiva internauți s-au grăbit să o asemene cu Loredana Chivu.

Loredana Groza a fost asemănată, de curând, cu nimeni alta decât Loredana Chivu. Totul a pornit de la câteva fotografii postate de artistă pe rețelele de socializare, în care internauții au văzut asemănările izbitoare: operații estetice, imagini modificate, haine sumare, amândouă blonde…ce să mai, tot tacâmul!

După ce a fost acuzată că cea din imagini nu mai seamănă deloc cu ea, Loredana Groza a avut un răspuns surprinzător.

NU RATA – LOREDANA GROZA LOVEȘTE DIN NOU. ARTISTA, CRITICATĂ DUR DUPĂ CE ȘI-A EXPUS SÂNII MAI MULT DECÂT TREBUIA: „CRIZA VÂRSTEI A DOUA”

„Din păcate nu mai semeni cu tine! Ador vocea ta, respect dorința ta de a te păstra frumoasă, dar nu ești tu!” -a scris internautul”. Fără să stea pe gânduri, Loredana Groza i-a răspuns imediat acestuia.

„O să râzi, sunt chiar eu” i-a spus Loredana Groza, internautului.

Cum se protejează Loredana Groza de coronavirus

În plină epidemie de coronavirus, Loredana Groza știe că trebuie să se protejeze, mai ales din cauza faptului că participă și la filmări și nu are cum să stea numai în casă.

Îmbrăcată elegant, vedeta s-a filmat la chiuvetă, în timp ce se spală de zor pe mâini, pentru a sta departe de virusul ucigaș.

„Intru în platou la Next Star, trebuie să mă spal cu săpun și apă caldă pentru că prevenția este mama mamelor. Foarte bineeee, foarte bineee!” a spus Loredana Groza, în timp ce se spăla pe mâini. Mai apoi, plină de viață și cu zâmbetul pe buze, blondina a plecat către platou, acolo unde s-a bucurat să vadă o mulțime de copii talentați.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com