Lovitură grea pentru cântărețul Raoul. A fost condamnat la doi ani de închisoare

Artistul Raoul, bunul prieten al Mirabelei Dauer, are de mult timp probleme cu legea. Situația s-a agravat și, după o perioadă în care cazul a fost analizat, judecătorii au decis: Raoul a fost condamnat la doi ani de închisoare și trebuie să facă și muncă în folosul comunității.

a

Raoul, condamnat definitiv

Lumea showbiz-ului este complet șocată! Celebrul cântăreț Raoul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității, după ce a comis mai multe infracțiuni de-a lungul timpului.

Raoul a fost la condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității, după ce decizia de anul trecut a fost atacată de către artist. Decizia de acum este definitivă și irevocabilă și pedeapsa trebuie executată în întregime.

 „Aplică inculpatului pedeapsa rezultantă de 1 an şi 6 luni închisoare la care se adaugă în întregime pedeapsa amenzii în valoare de 20.000 lei. Menţine suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare pe durata termenului de supraveghere de 2 ani (calculat începând de la data de 20.11.2017, care este data la care a rămas definitivă sentinţa penală nr.916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa), aşa cum a fost dispusă prin sentinţa penală nr.1413/11.09.2018 a Judecătoriei Brăila. Obligă pe inculpat la plata sumei de 500 lei, cu titlul de cheltuieli judiciare în favoarea statului’, este decizia atacată de Parchet.

În plus, artistul trebuie să plătească și o amendă în valoare de 20.000 de lei. Artistul a avut permisul suspendat și a continuat să circule așa, motiv pentru care acuzațiile și amenzile s-au adunat și s-a ajuns aici.

Raoul își recunoaște vina

Deși a fost prins de mai multe ori de poliție, se pare că artistul nu avea deloc frică de lege. Acesta profita mereu de faptul că este cunoscut și, atunci când poliția îl trăgea pe dreapta, mințea că nu are actele asupra lui și scăpa, având în vedere că și polițiștii îl recunoșteau. Deși are de ceva timp dosar penal, interpretul a continuat să iasă pe drumurile publice fără permis de conducere.

În trecut, Raoul a declarat că își recunoaște faptele și a recunoscut și că profita de celebritatea sa pentru a scăpa, însă, polițiștii verificau după baza de date și îi făceau dosar. Totuși, el mărturisea că faptele sunt vechi și se scuza, explicând că toate citațiile i-au fost trimise la o adresă unde nu mai locuia, motiv pentru care nu a știut ce se petrece în tot acest timp.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com