AD

MONDEN

Lovitură grea pentru Clejani chiar în Săptămâna Mare! Fulgy, condamnat la închisoare

todayaprilie 22, 2022 3

Background
share close
AD
AD

Nu s-a mai vorbit de ceva timp despre familia Clejanilor, dar se pare că au primit o lovitură grea chiar în prag de sărbătoare, în Săptămâna Mare. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, Fulgy, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru ilegalitățile comise.

Sentință grea pentru Fulgy

Fulgy de la Clejani a primit o veste rea din partea judecătorilor pentru tâlhăria comisă anul trecut: a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, timp în care toată activitatea îi va fi urmărită de către organele de poliție.

‘Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…), se arată în decizia instanței.

Fiul Clejanilor este obligat să plătească și daune materiale consistente la care se adaugă și cheltuieli de judecată. Astfel, este obligat să scoată din buzunar 10.000 de lei daune morale pentru Kirmizigul Kevin – Serif , precum și 4500 de lei pentru stat.

Tânărul și familia lui nu au vorbit până acum de cele întâmplate și nu au apărut declarații oficiale în acest sens. Decizia instanței a fost aflată în urmă cu puțin timp, așa cum au anunțat cei de la Fanatik.

Fiul Clejanilor, pus la muncă în folosul comunității

Fulgy a fost, totuși, norocos, și a primit închisoare cu suspendare, ceea ce înseamnă că timp de doi ani va fi sub atenta supraveghere a poliției și va putea fi închis dacă provoacă probleme. Tânărul va fi obligat, însă, să muncească în folosul comunității pentru 60 de zile și să respecte mai multe reguli stricte.

Astfel, fiul Clejanilor va trebui să anunțe organele de poliție dacă va părăsi domiciliul mai mult de cinci zile sau dacă își va schimba locul de muncă. De altfel, va trebui să meargă constant la secția de poliție pentru a semna și va fi vizitat mereu de un consilier de probațiune.

‘Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: – să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; – să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; – să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; – să comunice schimbarea locului de muncă; – să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. (…)”, a decis instanța.

Sursa: https://fresh24.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com