Lucian Bode a anunțat ce se întâmplă cu restricțiile în România

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat ce se va întâmpla cu restircțiile în România, în contextul noilor cazuri de infectare cu noua tulpină COVID-19.

În spațiul public sunt din ce în ce mai multe discuții despre ce măsuri de prevenție ar trebui impuse din cauza prezenței noii tulpini de coronavirus, mult mai contagioasă decât cea normală. Sunt efectuate acum teste pentru a identifica exact urmările ei și ce complicații pot apărea, și se vorbește tot mai mult despre impunerea unor măsuri noi.

Ministru de Interne a intervenit și a explicat cum stau lucrurile.

„În urma discuţiilor avute, prioritatea noastră principală este de a analiza îndeaproape posibile efecte ale noii tulpini, de adaptare a măsurilor adoptate pentru combaterea acesteia şi implicit de a informa celelalte organe abilitate pentru a lua măsuri la timp, pentru a nu risca răspândirea unei astfel de infectări în rândul populaţiei. La acest moment, nu sunt prefigurate noi restricţii. Fac această precizare pentru că s-a vehiculat mult în spaţiul public problematica impunerii unor noi restricţii pe teritoriul României”, a declarat Lucian Bode.

Ministrul a subliniat faptul că atenția trebuie să crească mai ales atunci când copiii vor reveni la școală și trebuie găsite „soluţii de limitare” a răspândirii noii tulpini. Deși se văd îmbunătățiri în ultima perioadă în ceea ce privește situația provocată de pandemie, ministrul le sugerează oamenilor să nu lase garda jos.

Lucian Bode încurajează cetățenii să continue să  respecte măsurile generale de protecţie în vederea menţinerii sănătăţii proprii şi a celor din jur, dar și să se informeze corect despre ceea ce înseamnă vaccinarea, ce presupune și cât de importantă este pentru noi toți.

„Apelul nostru pe care îl adresăm cetăţenilor este de a nu lăsa garda jos, de a continua să respecte măsurile generale de protecţie în vederea menţinerii sănătăţii proprii şi a celor din jur şi de asemenea, să se informeze cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. Și apropo de vaccinare, sunt bucuros să vă spun că numărul total de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 este de 446.285”, a spus Lucian Bode.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com