Ludovic Orban a anunțat! Ce măsuri se vor impune pe litoral!

Numărul cazurilor de coronavirus cresc de la o zi la alta, însă turiștii nu ezită să meargă pe litoral la distracție. Ludovic Orban a anunțat că ar putea exista măsuri și la malul mării pentru evitarea răspândirii virusului!

Ce măsuri se vor impune pe litoral! Ludovic Orban a făcut anunțul

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, turiștii merg în continuare pe litoral la distracție fără să țină cont de regulile impuse de autorități! Oamenii stau unii lângă alții pe plajă, terasele sunt pline ochi, iar cluburile sunt neîncăpătoare pentru numărul celor care vin la distracție.

Ludovic Orban a anunțat că sunt analizate mai multe măsuri care ar putea fi impuse în curând pentru cei care merg la mare, astfel încât să se evite riscul răspândirii virusului! Printre cele mai importante se numără limitarea programului la terase și cluburi, dar și distanțarea socială pe plajă.

„Există mai multe măsuri în analiză – limitarea programului pentru terase, pentru cluburi, respectarea regulilor de distanțare socială pe plaje, că e foarte greu de identificat dacă un grup de persoane reprezintă o familie sau nu, iar atunci putem impune respectarea regulilor de distanțare pentru toți cei care sunt pe plajă”, a declarat premierul.

Mai mult de atât, premierul a ținut să precizeze că se vor lua mai multe măsuri în zonele cu un risc de răspândire ridicat și că nu se dorește un impact negativ asupra țării prin măsurile adoptate.

„Nu ne dorim, dar unde se impune vom lua deciziile astea fără ezitare”, a mai spus el!

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com