AD

CURIOZITATI

Lumanarea aleasa va spune ceva despre personalitatea ta

todaydecembrie 9, 2017 11

Background
share close
AD
AD

Multe dintre alegerile pe care le facem se bazeaza pe puterea subconstientului si ni se intampla sa nu le putem explica decat daca ne gandim la aceasta varianta. Probabil ca si tie ti s-a intamplat de multe ori sa iei anumite decizii fara sa ai un motiv solid. Chiar si asa, alegerile pe care le faci pot spune multe lucruri despre personalitatea ta, iar un mod util prin care vei putea sa vezi asta este urmatorul test pe care l-am pregatit pentru tine. Nu te gandi prea mult si doar alege una dintre lumanarile de mai jos.

Negru
Este culoarea persoanelor puternice si reflecta faptul ca poti trece peste cele mai grele incercari.

Mov
Ai o acumulare de energie si forta; totusi, nu esti sigur pe tine si ai nevoie de confirmarea celorlalti.

Alb
Esti pur si ai un scop bine definit, iar spiritul tau este plin de energii afectate de Luna.

Albastru
Cel mai probabil tu ai niste abilitati fizice impresionante si nu iti este foarte greu sa te recuperezi dupa anumite nefericiri.

Verde
Esti o persoana pasnica ce iubeste linistea si relaxarea; iti place sa fii cu capul in ori si sa te deconectezi de restul lumii.

Galben
Esti o persoana care invata foarte repede si foarte usor; nu iti este greu sa comunici si sa gandesti clar.

Rosu
Esti o persoana pasionala, plina de energie si nu iti este greu sa te simti mereu plin de viata.

 

Testul psihologi care iti tradeaza subconstientul

Vrei sa stii ce se ascunde in subconstientul tau? Acest test te dezbraca de secrete si ajuta sa te cunosti asa cum nu ai facut-o vreodata! Regula de baza este sa scrii ce iti trece prima data prin cap, sa nu te gandesti prea mult la ce raspuns vei da. De asemenea, este important sa citesti intrebarile pe rand, nu toate odata. Ia apoi un pix si o foaie si apuca-te de treaba!

Esti in mare, te-ai scufundat, si deschizi usor ochii. Care este prima senzatie pe care o ai? Concentreaza-te asupra primei impresii si scrie-o.
Te plimbi prin padure si te uiti la pamant. Scrie ceea ce simti in acel moment.
Ce sentimente te incearca cand privesti pescarusii zburand? E important sa scrii primul gand!
Vezi o herghelie de cai. Ce simti in primul moment in care ii vezi?
Te afli in desert, rezemata de un perete care are o gaura. Prin acea gaura vezi o oaza. Ce faci? Nu scrie numai ce simti, gandeste-te si la modul in care procedezi in aceasta situatie.
Esti tot in desert, de aceasta data epuizata, si vezi o cana cu apa. Ce faci in aceasta situatie?
Te-ai ratacit prin padure si s-a lasat deja intunericul. Vezi o casa cu luminile aprinse – Cum procedezi? Ce faci?
Esti intr-o zona cu ceata deasa. Cum te comporti in aceasta situatie? Ce simti?
INTERPRETARE

Raspunsul la prima ta intrebare reprezinta atitudinea pe care o ai fata de viata, emotii si senzatii.
Reprezinta modul in care te simti in sanul familiei.
Reprezinta modul in care percepi toate femeile.
Atitudinea pe care o ai fata de barbati.
Strategia pe care o ai in viata. Modul in care iti rezolvi problemele.
Raspunsul acesta tradeaza modul in care iti alegi partenerul, dar arata si cat de selectiva esti cu partenerii sexuali.
Raspunsul arata daca esti pregatita sau nu sa te mariti.
Atitudinea pe care o ai fata de moarte.

 

Studiile arată cum mintea joacă un rol foarte important in vindecarea corpului

Interacțiunea dintre gândurile noastre și lumea materială – fizică este de mare interes astăzi, câștigând o atenție sporită din partea academicienilor din întreaga lume. În ciuda numeroaselor date științifice care arată că oamenii pot fi influențaţi cu uşurinţa , și chiar mai multe dovezi care demonstrează că anumite stări emoționale pot duce la boli cronice, mulți care lucrează în medicină rămân în totalitate ignoranți ai acestor concepte.

Studiile arată cum mintea joacă un rol foarte important in vindecarea corpului
Interacțiunea dintre gândurile noastre și lumea materială – fizică este de mare interes astăzi, câștigând o atenție sporită din partea academicienilor din întreaga lume. În ciuda numeroaselor date științifice care arată că oamenii pot fi influențaţi cu uşurinţa , și chiar mai multe dovezi care demonstrează că anumite stări emoționale pot duce la boli cronice, mulți care lucrează în medicină rămân în totalitate ignoranți ai acestor concepte.

Poate că acesta este motivul pentru care din ce în ce mai mulți oameni gravitează spre forme alternative de medicină. După cum arată Garth Cook de la Scientific American:

“Un număr tot mai mare de cercetări științifice sugerează că mintea noastră poate juca un rol important în vindecarea corpului nostru – sau să rămână sănătos în primul rând. . . Există acum mai multe domenii de cercetare care sugerează că percepția noastră mentală asupra lumii informează și ghidează constant sistemul nostru imunitar într-un mod care ne face mai capabili să răspundem viitoarelor amenințări. A fost un moment de “aha” pentru mine – în care ideea unei minți și a unui corp încrucișat a făcut brusc un sens mai științific decât o conștiință efemeră care este oarecum separată de sinele nostru fizic.”

Cercetarea / Placebo

Când vine vorba de studiul despre conexiunea minte-corp și despre relația sa cu sănătatea noastră, poate fi dificil să alrgi un punct de plecare în cadrul vastului domeniu al cercetării care este intr-o continuă creştere; cu toate acestea, unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe, este efectul placebo, care demonstrează că mintea poate crea schimbări fiziologice în organism. Neurologul Fabrizio Benedetti explică:

“Nu există doar un efect placebo, dar multe. Medicamentele analgezice placebo pot declanșa eliberarea de substanțe chimice naturale de eliminare a durerii numite endorfine. Pacienții cu boala Parkinson răspund la placebo cu o inundație de dopamină. Oxigenul fals, dat la cineva la altitudine, sa dovedit a reduce nivelurile de neurotransmițători numiți prostaglandine (care dilatează vasele sanguine, printre altele, și sunt responsabile pentru multe dintre simptome)”

Efectul placebo este atât de minunat, deoarece deblochează puterea minții; modificările biologice observate în organism după administrarea unui placebo nu sunt declanșate de placebo în sine, ci mai degrabă de mintea noastră, de percepția noastră, de răspunsul nostru psihologic la aceste tratamente false.
În ciuda rezultatelor interesante, cercetarea efectului placebo a fost limitată. Până acum, au fost investigate doar câteva sisteme, cum ar fi durerea, depresia și Parkinson, dar mai sunt multe de învățat. Un lucru, totuși, rămâne clar, și anume că putem schimba biologia noastră pur și simplu schimbând ceea ce credem că este adevărat. În cartea sa “Biologia credinței”, doctorul Bruce Lipton, susține în mod convingător pro cercetări suplimentare în această resursă neexploatată în noi înșine:

“Efectul placebo ar trebui să fie obiectul unor eforturi majore, finanțate din cercetare. Dacă cercetătorii medicali ar putea să-și dea seama cum să influențeze efectul placebo, aceștia ar pune la dispoziția medicilor un instrument eficient, bazat pe energie, fără efecte secundare, pentru a trata bolile. Vindecatorii prin energie spun ca au deja astfel de unelte, dar eu sunt un om de stiinta si cred ca cu cat ştiţi mai mult despre ştiinţa placebo, cu atat mai bine o vom putea folosi intr-un cadru clinic.”

Să aruncăm o privire la câteva studii mai interesante care să justifice investigații suplimentare în materie. Unul dintre cele mai importante este studiul Baylor School of Medicine, publicat în New England Journal of Medicine în 2002. Sa examinat intervenția chirurgicală la pacienții cu dureri severe și debilitante la genunchi. Mulți chirurgi știu că nu există un efect placebo în chirurgie, așa că majoritatea dintre ei cred. Pacienții au fost împărțiți în trei grupuri. Chirurgii au ras cartilajul deteriorat în genunchiul unui grup. Pentru cel de-al doilea grup, au eliminat articulația genunchiului, îndepărtând tot materialul considerat că provoacă inflamație. Ambele procese sunt operațiile standard pentru persoanele care au genunchi grav artritic. Cel de-al treilea grup a primit o intervenție chirurgicală “falsă”; pacienții au fost doar sedați și înșelați să creadă că au avut intervenția chirurgicală la genunchi. Medicii au făcut pur și simplu incizii și au stropit apă sărată pe genunchi așa cum ar proceda la o intervenție chirurgicală normală. Apoi au cusut inciziile ca și in operaţiile reale și procesul a fost complet. Toate cele trei grupuri au trecut prin același proces de dezintoxicare, cu rezultate uimitoare: grupul placebo sa îmbunătățit la fel de mult ca celelalte două grupuri care au avut intervenții chirurgicale.

Dincolo de placebo

Efectul placebo este cel mai frecvent citat în timpul discuțiilor despre puterea conexiunii minte-corp, dar există o multitudine de alte date care, de asemenea, consolidează argumentul. De exemplu, s-au efectuat studii care investighează influența intenției lui A asupra stării fiziologice a lui B – un proces denumit “intenție la distanță”. Ei examinează în continuare influența A asupra stării fiziologice a lui B, în timp ce A se uită la B pe o cale video, numit “starnit de la distanță”. Nu în ultimul rând, ei studiază influența intenției lui A asupra atenției sau comportamentului lui B, care se numește “ajutor la distanță”.
Efectul interacțiunilor mentale la distanță se măsoară prin activitatea electrodermică, ritmul cardiac, pulsul volumului sanguin și activitatea electrocortică (activitatea electrodermic EEG, ritmul cardiac, pulsul volumului sanguin, oxigenarea creierului în sânge [RMN] și electrogastrogramul [EGG]).
Aceste studii au dat rezultate remarcabile, care au fost repetate cu succes în laboratoarele din întreaga lume. De fapt, acestea sugerează posibilitatea ca atenția mentală a unei alte persoane să aibă un efect fiziologic asupra altcuiva.

Dacă gândurile și intențiile noastre pot afecta efectiv sistemele fizice, imaginați-vă ce ne-ar putea face propriile noastre gânduri și intenții.

Dacă privim dintr-o perspectiva mecanicii cuantice, factorii asociați cu conștiința (măsurarea, observarea, atenția) au influențat într-adevăr sistemele fizice, motiv pentru care toate figurile pionierate și proeminente din acest domeniu au privit conștiința ca fiind fundamentală,unde materia este privita ca fiind derivată din conștiință.

Exemplele sunt nesfârșite, fiind clar că legătura dintre minte și corp justifică mai multă atenție atunci când este vorba despre medicamentele tradiționale și intervențiile terapeutice.

 

 

sursa:feminis.ro/sanatateminutcuminut.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com