Lumea muzici populare este îndoliată. S-a stins fulgerător la 43 de ani

Doliu în lumea muzicii populare. S-a stins din viață un cunoscut interpret care avea doar 43 de ani. Este vorba despre Marius Elcu care fusese supus unei intervenții chirurgicale la stomac.

A murit interpretul de muzică populară Marius Elcu

Marius Elcu era stabilit în Italia, dar s-a întors în România pentru a-și rezolva problemele de sănătate. La finalul lunii iunie a făcut o hemoragie digestivă și a fost operat de urgență la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani.

Starea artistului se îmbunătățise și apropiații lui erau optimiști că va trece cu bine peste această cumpănă. Nu a fost așa pentru că, după câteva săptămâni a ajuns din nou la spital.

Medicii au făcut tot ce au putut, dar organismul tânărului a cedat. Decesul a survenit în data de 27 iulie.

Toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat ca om și ca artist îi deplâng acum plecarea mult prea timpurie.

O voce minunată, ce te liniştea sufleteşte, un caracter bun, un dascăl minunat. A participat la toate festivităţile culturii româneşti, a încântat cu glasul dulce, a liniştit cu graiul sincer. Respectul şi onoarea i se citeau pe chip. Drum lin către îngeri, dragul nostru Marius!, este unul dintre mesajele de condoleanțe pentru Marius Elcu.

Pe 3 iulie, prietenii lui au făcut un apel umanitar prin care a cerut oamenilor să doneze sânge pentru Marius. Din păcate, deși s-au mobilizat pentru a-l ajuta, rezultatele nu au fost cele pe care și le-a dorit toată lumea.

Lui Marius i-a venit taxiul, deși este din aceeași generație cu mine, și s-a dus să-și întâlnească neamurile și pe toți cei care i-au ascultat glasul de dascăl, este unul dintre numeroasele mesaje transmise pe Facebook.

Dumnezeu să-l odihnească!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com