AD

Uncategorized

Lumea muzicii populare este în doliu! S-a mai stins o artistă de mare valoare

todayoctombrie 17, 2021 5

Background
share close
AD
AD

Lumea muzicii populare este îndoliată din nou, după ce o mulțime de cântăreți celebri ne-au părăsit într-un timp scurt și au lăsat în urma lor un mare gol. Astăzi aflăm că o altă artistă de mare renume a plecat din această lume, răpusă de nemiloasa boală a momentului.

A murit Viorica Gălan Dumbravă

Este din nou doliu în lumea muzicii populare, după ce Viorica Gălan Dumbravă, celebra solistă, a plecat din această lume. Interpreta suferea de boala nemiloasă boală a momentului și de ceva timp se afla în spital. Starea ei de sănătate s-a agravat din ce în ce mai tare și medicii nu au mai putut să o salveze.

În urmă cu câteva săptămâni, Viorica Galan Dumbravă înregistrase alături de alți cântăreți mai multe melodii. Femeia nu dădea semne că s-ar simți rău, dar boala a venit pe neașteptate. Nimeni dintre cei apropiați nu se gândea că sfârșitul ei va veni așa de repede și sunt în stare de șoc.

Viorica Galan Dumbravă avea 72 de ani și suferea de mai multe boli dar pe care, însă, le ținea sub control cu ajutorul medicilor. Totuși, boala aceasta a surprins-o și a adus-o într-o stare din care nu a mai putut ieși. Colegii de breaslă sunt complet uimiți de ce s-a întâmplat și se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum pe celebra interpretă. Mulți dintre ei au publicat și mesaje extrem de emoționante pentru colega lor iubită.

“Dumnezeu să o ierte. A fost o profesoară, o artistă care mi-a învățat nepoatele canto și au cântat împreună. Le-a dat cântecele și colindele. A fost un suflet minunat. Dumnezeu s-o odihnească în pace”, a scris Măriuca Trandafir.

Artista și-a pierdut soțul

Viorica Galan Dumbravă a fost măritată cu Alexandru Dumbravă, un cunoscut artist popular. Acesta a decedat în anul 2016, iar aceasta a fost cea mai mare lovitură pentru soția sa. Artista a suferit mult în ultimii ani după ce a rămas singură și a fost nevoită să se descurce fără soțul ei.

De-a lungul timpului, cunoscuta cântăreață a învățat generații întregi să iubească muzica populară. Ea a fost profesoară de canto și prin mâna ei au trecut o mulțime de elevi. A iubit mult muzica și a lăsat în urma ei foarte multe cântece și colinde.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 21


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com