Luna ce urmează, luna februarie este luna celor ce se iubesc. În această lună vor avea loc două sărbători care sunt destinate îndrăgostiților. Pe 14 februarie este Sfântul Valentin, iar pe 24 este Dragobetele.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea o mulțime de surprize pe plan sentimental. Deși în luna ianuarie au avut parte de momente mai tensionate în cuplu, în luna ce vine vor avea parte doar pe momente romantice și de multă iubire.

Berbecii își vor găsi dragostea adevărată în luna februarie. Este posibil ca acest lucru să se întâmple chiar pe 14 februarie, când cineva le va face o surpriză plăcută.

FECIOARĂ:

Acești nativi vor avea parte de nenumărate momente frumoase alături de persoana pe care o iubesc cel mai mult. Deși fecioarele sunt persoane complicate când vine vorba de relații, persoana potrivită de lângă ele, le va face să se simtă confortabil.

Vor fi cu totul alte persoane și vor simți iubirea cum nu au mai simțit-o niciodată până acum. Se vor deschide porțile fericirii și împlinirii pentru fecioare.

GEMENI:

Nativii născuți în gemeni vor avea o lună de basm. În luna ce urmează își vor da seama de ce au nevoie în dragoste pentru a-și vindeca rănile.

Până acum au suferit cumplit în dragoste pentru că sunt paranoici și își fac tot felul de scenarii, însă nu este cazul și lunii februarie pentru că își vor da seama de ce nu au avut noroc în dragoste până acum.

LEU:

Acești nativi vor fi extrem de apreciați de cei din jur, iar dragostea îi va surprinde când se vor aștepta cel mai puțin și când își pierduseră speranța de tot.

De la jumătatea lunii februarie, leii vor avea parte de momente unice. Vor cunoaște oameni noi, speciali, iar printre aceștia se va afla și un posibil partener de viață sau chiar pentru toată viața.

Tu te afli printre norocoșii în dragoste din luna februarie?

15 Alimente care nu sunt ceea ce credem

Nu toți producătorii sunt cinstiți cu noi. Uneori, atunci când cumpărăm un produs în magazin, nici măcar nu știm cu certitudine din ce este făcut.

Iată 15 produse despre care nu ni sa spus tot adevărul.

Chips-uri

Majoritatea Chips-urilor nu sunt fabricate din cartofi. Producătorii folosesc făină (grâu sau porumb) și un amestec de amidon. De regulă, aluatul de chips conține nu mai mult de 42% din cartofi. Un gust luminos și “natural” se realizează cu ajutorul aditivilor de aromă.

Există și alți producători care folosesc cartofi reali. Un ambalaj mare conține aproximativ 2 cartofi medii. Este important să știți că un astfel de produs este supus unei taxe mai mari, ceea ce înseamnă că chips-urile reale de cartofi nu vor fi ieftine.

Brânza feliată

Cele mai multe brânzeturi (rase sau felii) nu conțin întotdeauna … brânză. Pentru a economisi bani și pentru a simplifica procesul, unii producători înlocuiesc laptele cu proteine ​​din zer sau ulei de palmier. Un astfel de lucru se numește produs de brânză, nu brânză reală, dar acest lucru nu poate fi indicat pe etichetă.

Brânza reală trebuie făcută din lapte natural și nu conține grăsimi vegetale.

Brânza care conține ulei de palmier se rupe atunci când este tăiată. Și dacă apăsați pe ea, va rămâne o dantură și va apărea lichidă. De regulă, o astfel de brânză nu conține aditivi aromatizanți naturali.

Conserve alimentare

De regulă, pe etichetele produselor din conserve găsiți greutatea lor totală într-un font mai mare, iar puțin mai jos va fi greutatea produsului drenat. În producția și ambalarea mărfurilor, este permisă o ușoară abatere de la greutatea netă a unei anumite valori (diferită pentru fiecare produs). Și această deviere este adesea spre un număr mai mic.

Sos de brânză

Dacă se numește “sos de brânză”, aceasta nu înseamnă că conține brânză. În general, toate sosurile au aceeași bază, iar un gust luminos și specific este realizat cu ajutorul aromei alimentare, care poate fi doar parțial naturală.

Produse de cofetărie

Diferitele produse de cofetărie, cum ar fi cornurile și rulourile dulci, sunt doar jumătate umplute sau sunt umplute pe margini prin injectare. Desigur, producătorii fac acest lucru pentru a economisi bani. Iar cumpărătorul, sperând să obțină o mulțime de umplutură delicioasă așa cum se prezintă pe ambalaj, se alege cu nimic.

Ciocolata cu alune

“Conține o mulțime de alune” scriu producătorii pe batoanele de ciocolată. De fapt, un baton obișnuit conține, de regulă, numai 3-5 alune care pot fi zdrobite sau parțial înlocuite de soiuri mai ieftine. Nu veți observa diferența, ci ciocolata va costa de 2-3 ori mai mult.

Aripioare de pui

Deși sunt numite “nuggeturi de pui”, ele nu conțin prea multă carne de pui. De fapt, amestecul pentru nuggeturile clasice constă în numai 50% din carnea de pui. Restul de 50% este soia și carnea de vită.

Cafea instant

Indiferent ce spun ei în publicitate, cafeaua instant nu poate fi 100% naturală. Da, este făcută din boabe naturale care sunt măcinate și prelucrate cu apă fierbinte. Apoi se transformă într-o pulbere (cafea instant), granule (granulate) sau congelate și uscate (liofilizate). Cu toate acestea, ca rezultat al acestor procese, cafeaua își pierde cea mai mare parte din aroma sa. Acest “dezavantaj” este corectat cu ajutorul aromelor.

Ceai rece

Ceaiul rece se face din extract de ceai. Se prepară, se usucă și se transformă într-o pulbere la capăt, care va fi transportată și ulterior diluată cu apă. Ca urmare, sticla poate conține mai puțin de 1% din ceaiul în sine, restul fiind zahărul, apa și aromele.

În cazul în care compoziția nu conține cuvintele “extract de ceai”, înseamnă că flaconul conține apă obișnuită care a fost făcută similar cu ceaiul cu ajutorul unor aditivi.

De regulă, ceaiul rece nu conține frunze proaspete și fructe naturale – producătorii folosesc aromele (nu întotdeauna naturale).

Unt

Nu totul cu inscripția “unt” pe el este cu adevărat unt. Compoziția untului natural este simplă: lapte integral și smântână. Dacă aceste ingrediente nu sunt enumerate pe ambalaj, este cel mai probabil margarina. Untull real nu se fărâmiţează niciodată și nu se lipeste de cuțit dacă tocmai a fost scos din frigider.

Mancare inghetata

La vânzarea oricăror produse congelate, greutatea produsului este extrem de importantă. Prin urmare, pentru a crește prețul, unii producători adaugă apă la ambalaj, care poate cuprinde până la 50% din greutatea mărfurilor. În unele cazuri, în afară de apă, ambalajul poate conține și alte părți necomestibile. Ca rezultat, veți obține doar 25-35% din produsul net.

Apa imbuteliata

În majoritatea cazurilor, apa îmbuteliată pe care o cumpărăm este cea mai comună apă de la robinet. Oricare ar fi numele, pe partea din spate a etichetei se găsește o mică inscripție: “De la sursa centrului de alimentare cu apă centrală”. Datorită curățării în mai multe etape, numărul elementelor utile din astfel de apă este redus la zero.

Cartofi prăjiți

Marketerii folosesc adesea tehnici de vizualizare și de comparare. Psihicul nostru este aranjat astfel încât dacă avem 3 pachete diferite în fața noastră, vom alege medu. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, mediu și mare sunt aceleași.

De exemplu, nu toată lumea știe că în unele restaurante fast food diferența dintre un pachet mare și mediu de cartofi prăjiți se află doar în ambalajul propriu-zis. Și uneori pachetul mediu poate conține și mai mulți cartofi.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com