Luna Nouă în Berbec. Din data de 12 aprilie ne așteaptă schimbări majore

Luna Nouă în Berbec este unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale acestei luni. Se formează pe data de 12 aprilie 2021 și reprezintă un moment important pentru toate zodiile, pentru că aduce o mulțime de schimbări și energii speciale, magice, pe care zodiile nu le-au mai simțit până acum.

Luna Nouă în Berbec

Luna Nouă în Berbec este evenimentul astrologic care va aduce o mulțime de schimbări și va fi cu adevărat benefic pentru unele zodii. Momentul în care Soarele și Luna își dau mâna și-și unesc energiile este despre noi începuturi, despre schimbări importante pe mai multe planuri și despre etape interesante, pe care unele zodii le încep din dorința de cunoaștere.

Universul ne sfătuiește acum să profităm de această perioada pentru a ne îndrepta atenția asupra dorințelor și ambițiilor noastre. Mai mult ca niciodată, avem ocazia să ne punem în aplicare planuri importante, care până acum păreau imposibil de realizat și la care abia puteam visa. Vom fi mult mai creativi în această perioadă și succesul poate fi de partea noastră dacă știm să profităm de tot ceea ce ne oferă viața.

Elimină toate gândurile negative

Pentru a profita cu adevărat de beneficiile oferite de intrarea Lunii în zodia Berbec, trebuie să eliminăm din viața noastră toate energiile negative, care nu ne lasă să evoluăm așa cum ne-am dori. Unele evenimente sau răni din trecut continuă să ne macine și nu ne putem lua gândul de la ele.

Luna Nouă în Berbec se petrece subliniază grija față de cei dragi, nevoia de apropiere de ceilalți, nevoia de întoarcere la familie, la cămin și la noi înșine, dar vorbește și de foarte multă sensibilitate și emoție. Până acum ne-am îndepărtat constant de apropiați și am dedicat prea mult timp muncii sau problemelor. Luna Nouă în Berbec ne arată cât de important este să ne gândim la cei dragi și să fim atenți la nevoile lor.

Trebuie să fim atenți la modul nostru în care ne exprimăm sentimentele. Nu stăm prea bine la capitolul comunicare și putem fi interpretați greșit. Astrele ne oferă șanse, dar trebuie să profităm de ele. Majoritatea zodiilor se vor lovi de o comunicare defectuoasă și mesajul lor nu va ajunge mereu așa cum trebuie și acolo unde trebuie.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com