Luna Nouă în Taur. Ce schimbări importante ne așteaptă de pe 11 mai

Luna Nouă în Taur este unul dintre cele importante evenimente astrologice ale acestui an. În urma acestui eveniment vor apărea o mulțime de schimbări importante în viețile tuturor zodiilor, care vor putea spune că în sfârșit scapă de rutină și trăiesc viața la o intensitate mai mare. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine.

a

Luna Nouă în Taur, vești importante

Pe data de 11 mai 2021se va forma fenomenul de Lună Nouă în zodia Taur, un aspect astrologic care vorbește despre noi începuturi, dar și despre surprize absolut neașteptate. Efectele acestui evenimente se for resimți o perioadă bună de timp, respectiv o lună, dar cel mai puternic ne va marca în primele două săptămâni.

Luna Nouă este momentul în care Soarele și Luna își unesc energiile, fenomen ce anunță noi începuturi. Dacă până acum nu eram atât de determinați și parcă nu ne mai gândeam la planurile de viitor, ne surâde acum ideea că putem deveni o versiune mai bună și universul este de partea noastră.

Ni s-ar putea părea și că lucrurile vor merge destul de prost la început, motiv pentru care ne-am putea pierde complet încrederea în noi. Ceea ce mai putem afirma este că schimbările pe care le vom trăi acum, indiferent cât de catastrofale ni se pot părea pe moment, vor fi spre binele nostru și nu vor face nimic, decât să ne ajute să evoluăm.

Ne gândim la trecut mai mult decât trebuie

Luna Nouă în Taur ne va face să ne întoarcem în trecut, la persoanele care au plecat din viața noastră. Deși știm că ele nu își meritau locul acolo, tindem să sperăm că există o modalitate prin care le putem readuce lângă noi. Decât să ne gândim ce ar fi fost dacă am fi făcut ceva, mai bine chiar am face schimbări în viața noastră!

Este amprentat sectorul financiar, dar totodată, nativilor li se cere să-și redescopere talentele proprii și să îndrăznească să facă bani din asta. Este o perioadă de vindecare fizică, psihică și emoțională. Este timpul să lăsăm în urmă tot ce ne-a făcut rău și să ne focusăm doar pe lucrurile care ne ajută să evoluăm.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com