AD

HOROSCOP

Luna plina- Cum vor fi afectate zodiile

todayianuarie 12, 2017

Background
share close
AD
AD
Nuaaduce anulace aduce lunaaplinaain Rac. Pe 12 ianuarie, satelitulacare guverneaza zodiaaRac se va afla chiar in acestasemn.

Efectelealunii pline, din punct de vedereaastrologic, suntanenumarate. Nu toate zodiile suntainfluentate in acelasi mod deavibratia Lunii. Celeamai afectate suntazodiile de pamant si deaapa.

EfecteleaLuniiaPline in Rac asupraazodiilor

ZODIILEaDE APA:

RAC – Raculaesteaguvernate de LunaaPlina, iar atunci candasatelitul Pamantului ii tranziteazaasectorul natal este extrem deaavantajat. Raculava invata sa fie mai atent la dorinteleacelor din jur. Din punct de vedereaprofesional, LunaaPlina ii aduce numai vestiabune.

SCORPION – Scorpionulacade pe ganduri si incearcaasa afle unde a gresit de sufera atat deamult. Multe din raspunsurileacautate vor veni unuladupa altul. Trebuie doar sa fieaatent la ce se intampla in jurulasau. Totul are oarezolvare!

PESTI – Nativulanascut in zodiaaPesti devine ceva maiasensibil. Il vorasupara pana si cele mai inofensiveaglume. Trebuie saaincerce sa nu maiapuna totul la suflet.

ZODIILEaDE PAMANT:

TAUR – Persoanaanascuta in zodia Taur vaasimti din plin energiaatransmisa de LunaaPlina care se formeaza in Rac. Va avea de castigatamai ales dacaajobul ii solicita laturaacomuncationala.

FECIOARA – LunaaPlina limpezestealucrurile din punct de vedereaamoros pentruaFecioara. Situatia din Casaaastrologica a Iubirii se vaadetensiona.

CAPRICORN – Capricornulaa inceput anul foarteabine si il va continuaain glorie. LunaaPlina il incurajeaza sa faca lucruriapentru care nu a avut curaj in trecut. Va invata sa riste maiamult.

ZODIILEaDE FOC:

BERBEC – Berbeculava trai cateva zile deaconfuzie. Uneleapersoane il vor face sa creadaaceva, altele ii vor oferi o altaaperspectiva a realitatii. Va fi nevoit sa faca o alegereade viata si deamoarte.

LEU – Leulacontinua in aceeasi pasaaproasta. LunaaPlina intensificaasentimentul de singuratate. Nativul de foc nuascapa de tendinta de a seaizola, o idee care nu ii aduce beneficii pe termen lung.

SAGETATOR – Sagetatorulaare parte de multaaiubire. Devine putin maiasensibil, insa va reusi sa treaca pesteaemotii cu ajutorul persoaneiaiubite.

Balantaaare nevoie deafamilie

ZODIILEaDE AER:

GEMENI – Persoanaanascuta in zodiaaGemeni este influentata in zonaacomunicarii de LunaaPlina. Va reusi sa obtina proiecteaimportanta ori sa seaimpuna in cercuriain care dorea sa ajunga de multaavreme.

BALANTA – Balantaava fi ceva mai atasata deafamilie. Nu e exclus ca din 12 ianuarieasa isi ia o mica vacanta pentru a se bucura de calduraaparintilor.

VARSATOR – Varsatorulaare parte de catevaaobstacole. LunaaPlina ii pune la incercarearabdarea. Va trebui sa dea dovada de intelegereain toateasectoarele care il privescadirect.

[divider]

Zodiiafeminine in stare sa despartaacupluri

4 zodiiafeminine mergapana in panzele albe pentruaiubirea lor. Acesteaatrec peste orice atunci candaiubesc si sentimentul le esteaimpartasit. Seaspune ca aceste zodiiafeminine se pot strecura cuausurinta in relatii.

4 zodiiafeminine capabile sa cucereascaabarbatiainsurati

1. FEMEIAaSCORPION

Femeiaanascuta in zodiaaScorpion are niste tehnici de seductieaunice. Stie cum sa ii atraga peabarbati de partea lor si sa ii faca sa leaiubeasca. Aceastaafemeie este intotdeaunaapregatita de o relatieanoua si nu tine cont de altcevaadecat de propriileasaleasentimente.

2. FEMEIAaBALANTA

FemeiaaBalanta este recunoscutaapentru felul in care isi ademenesteapartenerii. Punctul ei forte esteaprivirea, iar vorbeleape care le spune au deaobicei un dubluainteles. FemeiaaBalanta este greu deaabordat, dar si greu dearefuzat. Aceastaazodie uraste sa se bage in relatiileaaltora, insa daca acel barbatalasa de inteles ca nu are o problemaacu relatiaaextraconjugala, Balanta seaconformeaza.

3. FEMEIAaVARSATOR

FemeiaaVarsator esteaexcentrica. Extravaganteleasale nu se limiteaza doar la stilulavestimentar si felul in careacomunica. Aceastaazodie poate riscaafoarte mult cand vineavorba de iubire si este considerataaamantaaperfecta. Nu are nicioaproblema cu rolul deaamanta, ba chiar se simteaconfortabil.

4. FEMEIAaGEMENI

FemeiaaGemeni nu suporta sa fieainselata, insa nu esteaderanjata de rolul deaamanta. Isi poateaasuma destramarea unei relatiianumai daca observa ca sentimenteleape care le are fata de barbatulatintit suntareciproce. Femeia Gemeni este oaexcelentaacomunicatoare si poate vraji oriceabarbat.

Farmeceleasale suntairezistibile, fapt pentruacare multe femei oainvidiaza. Stie sa faca, deaasemenea, diferenta intre oarelatie serioasa si oaaventura, chiar dacaaprefera relatiile de lungaadurata.

sursa:teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com