Luna Plină în Scorpion este o superlună care te invită să accepți schimbarea – iată la ce se poate aștepta zodia ta

Lună Plina în Scorpion din 27 aprilie 2021 este o superlună, aducând transformare și împingându-ne să prioritizăm protejarea sentimentului de iubire de sine și a valorii de sine.

a

Luna plină formează o opoziție puternică cu un stellium Taur, care descrie trei sau mai multe planete care călătoresc într-un singur semn. Acest stellium este format din Soarele Taurului, Mercur, Venus, Uranus și Luna Neagră Lilith. Alinierea planetară ne determină să eliberăm ceea ce nu mai funcționează, să ne schimbăm, să ne schimbăm sau să luăm decizii care sunt mai aliniate față de sacrificarea a ceea ce ne aduce bucurie.

Pentru mulți, efectul Lunii pline din Scorpion 2021 va fi sentimentul de a fi la o răscruce de drumuri. Decizia de a părăsi un loc de muncă, de a te muta într-o nouă locație, de a schimba un contract, de a încheia o relație sau de a începe una, toate pot apărea în această perioadă. Iar dacă o situație de viață actuală aduce disconfort și rezistență, tranzitul astrologic ar putea împinge la decizii bruște și cruciale. Acest lucru se datorează planetei abundenței și a iubirii, Venus, care călătorește în semnul său natal, Taurul. Atunci când o planetă se află în semnul său natal, își poate exprima întreaga frecvență. Asta înseamnă că nu numai că această lună plină din 2021 în Scorpion aduce eliberare, dar prin această tensiune, ne încurajează, de asemenea, să ne îmbrățișăm valoarea.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă puternică de manifestare, așa că cheia este onorarea adevărului tău și identificarea realității în care vrei să trăiești. Luna și Soarele formează un pătrat fix inflexibil în T cu Saturn în Vărsător, împingând colectivitatea să ia măsuri ferme și să își schimbe propria realitate, schimbând structurile care nu îi mai servesc. Acest portal electrizant dă undă verde pentru a vă inova viața.

Energia Lunii pline se poate manifesta până la două săptămâni după ce evenimentul are loc, așa că, știind acest lucru, întreabă-te cum poți lucra cu energia ta și să profiți la maximum de acest tranzit.

Cum este zodia ta afectată de Luna Plină în Scorpion din 27 aprilie

Berbec

Luna plină îți luminează a opta casă a transformării și a resurselor comune. Aceasta este, de asemenea, zona litigiilor și chiar a căsătoriei, așa că, pentru mulți dintre voi, luna plină în Scorpion poate declanșa schimbări în aceste arii. De asemenea, ar putea evidenția o promovare sau o altă schimbare pozitivă în veniturile voastre. Cheia pentru a lucra cu toată această energie este să vă asigurați că înțelegerile, sau noile oportunități sunt aliniate cu valoarea voastră personală.

Taur

Această fază lunară luminoasă se referă la individualitatea ta și la împuternicirea valorii tale personale. Soarele se află în Taur, ceea ce înseamnă că ar trebui să te concentrezi pe tine și pe nevoile tale personale față de nevoile celorlalți. Luna Neagră Lilith și Uranus te împing să îmbrățișezi cine ești și să ieși din limitările pe care ți le-ai pus asupra independenței tale. Cu guvernatorul tău planetar, Venus, în amestec, ai încredere în alegerile tale.

Gemeni

Munca, rutina și sănătatea ta se află în centrul atenției energetice, așa că permite ca Luna plină în Scorpion din 2021 să îți influențeze abordarea sănătății și a stării tale generale de bine. S-ar putea, de asemenea, să vă schimbați obiceiurile și rutina de lucru pentru a avea grijă de propria bunăstare. Acest lucru este valabil mai ales dacă programul sau obiceiurile tale actuale ți-au secătuit energia. Oricum ar fi, este timpul să te alegi pe tine însuți mai întâi.

Rac

Conexiunile tale, rețeaua socială sau cei cu care te asociezi pot fi o sursă de creștere pentru tine, aducând potențial transformator și noi oportunități creative – deci fii deschis, receptiv și visează mare! Această perioadă ar putea aduce, de asemenea, o nouă iubire sau o oportunitate de întâlnire, sau reaprinde energia cu una actuală. De asemenea, este posibil să te concentrezi pe chestiuni legate de fertilitate sau de copii, și să iei decizia corectă pentru ei și pentru tine.

Leu

Te afli la o răscruce de drumuri în calea vieții tale și ai opțiunea de a schimba în bine o relație de muncă pe termen lung. Luna plină se află în centrul tău emoțional, iar stellium-ul Taurului declanșează acțiunea și luarea de decizii în sectorul carierei tale. Deși aceasta este o îmbunătățire, va fi nevoie să eliberați emoțional unele fațete ale vieții profesionale care nu mai funcționează pentru dvs.

Fecioară

O comunicare revoluționară poate apărea, schimbându-vă perspectiva în ceea ce privește sănătatea și rutina de lucru. Reafirmarea autorității tale asupra propriei zile poate veni în mod natural, iar stabilirea unor limite energetice este esențială. Este posibil să începi să discuți despre valorile tale sau să împărtășești o idee creativă în mod public, eliberând orice temeri sau întârzieri în jurul vorbirii. Predarea sau împărtășirea înțelepciunii tale cu alții poate fi, de asemenea, o oportunitate pentru tine în această perioadă.

Balanță

Banii și câștigurile tale materiale se schimbă astăzi. Se poate produce o transformare printr-o investiție importantă sau poți decide brusc să schimbi modul în care îți obții veniturile. Această evoluție a tot bolborosit sub suprafață, dar acum poți începe să dai roadele răbdării tale. Deși poți simți o tensiune interioară, Luna plină în Scorpion te va împinge să negociezi, să discuți și să te asiguri că rezultatul este benefic din punct de vedere fiscal pentru tine.

Scorpion

Semnul tău este împuternicit de luna plină să-ți reiei puterea înapoi când vine vorba de toate relațiile tale – dragoste, muncă și parteneriate personale. Unde nu ți-ai onorat valoarea sau nu ți-ai apărat drepturile? Acest lucru este evidențiat, iar cosmosul te invită să transformi umbra încurcăturii în conexiuni echilibrate și pașnice.

Săgetător

Sănătatea, munca și rutina ta se îmbunătățesc și se schimbă în bine. Programul tău poate părea încărcat, dar poți găsi bucurie dacă activitățile pe care le faci sunt în concordanță cu tine. Dacă nu sunt, ar putea avea loc o discuție pentru a vă schimba acolo unde simțiți epuizare sau disconfort. Acesta este, de asemenea, un moment în care v-ați putea simți îndemnat să vă schimbați dieta sau regimul de bunăstare ca răspuns la situații din trecut legate de sănătate.

Capricorn

Luna plină pune în evidență exprimarea de sine, plăcerea, fertilitatea și creativitatea. Este posibil să nu fi simțit acest lucru de ceva timp și vă puteți simți activat să îmbrățișați radical această latură a dvs. Poți să te simți mai expresiv în munca ta, să începi un nou proiect sau chiar să te concentrezi pe copii, dacă ai în prezent sau îți dorești să ai în viitor. Dacă este vorba de o nouă oportunitate, aceasta ar putea veni din partea conexiunilor tale și să te simți aliniat cu speranțele, visele și dorințele tale pentru viitor. Acesta poate fi un moment prielnic pentru a vă reconecta cu rețeaua dvs.

Vărsător

Viața ta de acasă, de familie sau de carieră poate trece printr-o schimbare în această perioadă. Ai putea alege să te îndrepți într-o nouă direcție, mai aliniată cu confortul, și stabilitatea ta. Schimbarea poate părea bruscă și s-ar putea să trebuiască să renunți la o relație de muncă veche sau să îmbrățișezi una cu totul nouă. Acest lucru se datorează Lunii pline în casa carierei tale. Un alt mod în care acest lucru se poate manifesta este prin schimbarea și restructurarea completă a casei tale pentru a fi mai plăcută. Folosiți-vă emoțiile pentru a vă ghida deciziile în acest moment.

Pești

Universul îți influențează comunicarea. Te poți simți împins să îți folosești vocea pentru a te apăra sau să o folosești pentru a-i influența pe alții. Valoarea ta este un subiect important, deoarece este posibil să negociezi sau să împărtășești adevărata ta perspectivă cu ceilalți. Deși se poate simți inconfortabil, Luna plină în Scorpion transformă credințele limitative care te pot ține pe loc. Poți spune ceea ce ai în suflet în acest moment, iar cosmosul îți va răsplăti curajul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com