“MĂCELARII” LUI BEBINO ȘI-AU PRIMIT SENTINȚA. JUDECĂTORII I-AU CONDAMNAT LA…

Lumea interlopă a fost în stare de șoc la începutul acestui an, după ce Bebino și Joe s-au ”măcelărit” în plină stradă și au ajuns în stare gravă la spital . Nu numai ei, ci și ”gărzile” lor. Acum, agresorii lui Bebino au fost condamnați în primă instanță la câte 6 ani și opt luni de închisoare, pentru tentativă de omor. Decizia nu este, însă, una definitivă.

La începutul acestui an, Bebino și Joe, înconjurați de gărzile lor, s-au ”încins” în cunoscuta ”Groapă” de pe Șoseaua Petricani, iar rezultatul a fost devastator pentru primul. A ieșit șifonat rău, fără un deget, cu multiple tăieturi de sabie. Ulterior, Bebino a ajuns la spital, acolo unde medicii s-au îngrozit când l-au văzut.

Bebino, rănit grav, a scăpat cu viață fugind

Totul ar fi plecat de la o ceartă între Robert Petriceanu (iubitul fostei asistente TV Florentina Raiciu, în 2015) și Cezar Petcu. Acum, cei doi agresori ai lui Bebino, Joe și Mohamed, au fost condamnați la 6 ani și opt luni de închisoare fiecare. Decizia magistraților nu este, însă, definitivă și poate fi atacată cu apel.

”În baza art. 32 alin. 1 rap. la art. 188 alin. 1 C. pen.,rap la art. 396 alin. 10 Cod pr.pen. rap. la art. 396 alin. 1 şi 2 Cod pr.pen. condamnă inculpatul Petcu Cezar Roberto la pedeapsa de 6 (şase) ani si 8 ( (opt) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor (persoana vătămată Alecu Emil Marius)”, au decis judecătorii.

De asemenea, cei doi trebuie să plătească cheltuielile judiciare către stat în valoare de 6.000 de lei fiecare.

”În baza art. 274 CPP obligă pe inculpaţii Petcu Cezar Roberto şi Ionescu Mohamed Constantin la plata sumei de câte 6.000 de lei, fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul apărătorului din oficiu se va avansa din fondurile MJ. Disjunge soluţionarea cauzei în ceea ce-l priveşte pe inculpatul Alecu Emil Marius atât pe latură penală cât şi pe latură civilă şi numai pe latură civilă în ceea ce-i priveşte pe inculpaţii Petcu Cezar Roberto şi Ionescu Mohamed Constantin şi formarea unui nou dosar pe CF38. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se mai arată în decizia magistraților.

Din spital, direct la Poliție

Ajunși în ”Groapă”, cei doi au avut un schimb de replici, apoi au răbufnit. Bebino a fost ”măcelărit” de ”Joe” și de oamenii lui. S-a ridicat, totuși, de pe trotuar, a folosit geaca de pe el drept garou pentru rana de pe coapsă, a luat o mașină și a ajuns la spital.

A ieșit din spital după două zile, dar a ”aterizat” imediat la Poliție, fiind reținut pentru mai multe capete de acuzare. Ulterior, Cezar Petcu s-a predat la Poliție, unde a fost interogat, iar apoi a primit mandat de arestare.

Prieten și vecin cu Cezar Petcu, Mohamed s-a predat, la rândul lui, la poliție. El a fost acuzat că ar fi dat cu briceagul în Bebino.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com