Mădălin Ionescu, împreună cu familia lui, au devenit ținta unei grupări infracționale din București

Mădălin Ionescu, moderatorul emisiunii „Mădălin Ionescu Show”, difuzată de Metropola TV, în fiecare seară de la ora 21.00, trece prin momente nu tocmai plăcute de când a devenit ținta unei grupări infracționale din București. Infractorii au creat mii de conturi false cu pozele moderatorului TV și ale copiilor săi pe Facebook și pe Instagram.

a

De pe aceste profiluri abordează femei din toată lumea pe care încearcă să le escrocheze. Unele au pierdut, se pare, deja, sume mari de bani. De ani de zile se întâmplă acest lucru despre care, la început, prezentatorul a crezut că este o glumă.

Din păcate, situația pare să aibă o amploare uriașă. Se pare că gruparea, care în mod cert este din România, are legături cu grupări externe, inclusiv sau în mod special cu unele din Africa.

Mădălin Ionescu, ținta unei grupări infracționale

Femeile sunt sunate de pe tot felul de numere de telefon și păcălite prin diverse modalități. Unele din ele, care au descoperit că persoana cu care vorbeau este de fapt un impostor, și care, ulterior, au dat de Mădălin Ionescu pe internet, i-au furnizat acestuia informații legate de conturile în care ar fi făcut plățile și poze ale infractorilor.

Cazul unei femei care pretinde că a fost escrocată prin această metodă a apărut și în presa din România.

Mădălin Ionescu nu exclude ca la mijloc să fie și persoane care au dezvoltat din obsesia lor față de el și un instrument prin care să câștige bani de pe urma naivității victimelor.

Toată povestea, cu probe și detalii șocante, va fi prezentată joi seara, de la ora 21.00, la Metropola TV. Invitații sunt grei ai investigației: celebrul jurnalist Christian Sabbagh și șeful Federației Politiștilor, Zelca Vasile.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com