MĂDĂLINA APOSTOL ȘI NICK RĂDOI S-AU CĂSĂTORIT ÎN MARE SECRET!

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au căsătorit, în mare secret! Asta deși, la un moment dat, despre ei s-a spus că s-au despărțit! Vestea a fost confirmată chiar de Mădălina.

Mădălina avea să-i spună ”La mulți ani, soțul meu”, chiar în ziua în care Nick Rădoi își sărbătorea onomastica. Iar pe Facebook, tânăra avea să facă totul public! ”De câteva zile tot încerc să ignor răutatea unor persoane, care, spre surprinderea mea, judecă și pun pe rug un om pe care personal nu l-au cunoscut niciodată… Pentru câțiva bani, ești vândut ca la piață și tot noi ne mirăm de ce România este o țară din care vrem să fugim… Revenind la acest om judecat și jignit de către persoane care au familii, copii, școli înalte etc., îmi dau seama că nu trebuie să ripostez. Ba din contrã! Sunt încărcați de foarte multe frustrări și complexe, neajunsuri și invidie”, a scris Mădălina Apostol pe Facebook! 

”Nu are rost să-mi descriu soțul aici, să spun ce om extraordinar este și să neg tot ceea ce se vorbește despre el pentru că este de ajuns să știu doar eu”, a mai scris Mădălina Apostol, elogiindu-și soțul.

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au căsătorit în mare secret! Atac al Adrianei Bahmuțeanu

După ce în presă s-a discutat despre implicarea lui Nick Rădoi în scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana, Bahmu iese la atac. Fosta soție a lui Prigoană îl face pe milionar „moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală”. „Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz. Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu barba-su și apare fostul iubit Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

”Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fi tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții! ”, a fost replica lui Nick Rădoi, pentru click.ro.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com