AD

BANCURI

Magarul era la baut cu ursul si lupul

todayaugust 14, 2017 2

Background
share close
AD
AD

Ursul, lupul si magarul erau la carciuma din padure:
– O sticla de vin rosu! ceru ursul.
– O sticla?! se mirara ceilalti doi.
– Da, mai baieti! Am o treaba cu ursoaica si vreau sa fiu tare!
– O sticla de vin, ceru si lupul.
– Tot o sticla?!, se mirara ceilalti doi.
– Da! Diseara am o combinatie cu lupoaica si vreau si eu sa fiu in forma!
– Un pahar cu vin, ceru magarul.
– Numai un pahar?!, se mirara ceilalti doi.
– Mai baieti, eu dotat sunt, beau asa doar ca sa-mi sclipeasca ochii… 🙂

Cum ne influențează culorile viața? 5 efecte nebănuite ale acestora

Viața pe care o trăim este compusă în mare parte din lucrurile pe care le vedem în jur. Nici nu ne dăm seama cum zâmbim mai mult atunci când vedem culori aprinse, și cum suntem melancolici atunci când afară e mohorât și gri. Culorile nu au doar capacitatea de a ne influența starea de spirit, ele au un cuvânt greu de spus în felul în care evoluează fizicul și psihicul nostru. Pentru a putea explica unele fenomene care ți se întâmplă, trebuie să știi care este impactul pe care îl are fiecare culoare asupra ta.

Culoarea galben îți induce ideea de căldură, lumină, de raze de soare. De fiecare dată când ești expus acestei culori, vei simți cum un zâmbet îți înflorește pe față. Savanții au și o explicație pentru acest miracol: la interacțiunea cu culoarea galbenă, corpul tău secretă seretonină, substanță chimică care mai este numită și elixirul fericirii. Medicii au ajuns la concluzia că galbenul are un efect calmant asupra persoanelor care au probleme cu sistemul nervos, iar bebelușii lăsați într-o cameră în care predomină nuanțe de galben – vor plânge mai puțin.

Roșul îți aduce poftă de mâncare
Roșul este considerată, pe bună dreptate, culoarea pasiunii. Psihologii spun că roșul este incitant și poate stârni atât emoții pozitive, cât și negative. De asemenea, această nuanță poate avea niște reacții organice puternice asupra corpului tău. Pe lângă faptul că această nuanță îți oferă un plus de încredere și te pot face mai atractiv, roșul poate trezi în organismul tău anxietate, furie şi alte sentimente puternice. Mai mult, specialiștii atenționează că această culoare nu oferă sentimentul de siguranță, dar îți adrenalina la un nivel ridicat. Psihologii sunt de părere că roșul este o culoare care oferă energie, de aceea stârnește și pofta de mâncare. Nu este întâmplător faptul că multe familii optează pentru mobilier de bucătărie de culoare roșie.

Verdele inspiră sănătate
Simbol clar al naturii, verdele se consideră a fi culoarea preferată a persoanelor determinate, ambițioase și puternice. Nu întâmplător mulți designeri imobiliari optează pentru această nuanță atunci când decorează anumite încăperi. Verdele este considerată o culoare prietenoasă și utilă. Totuși, nu este recomandată pentru decorarea bucătăriei, întrucât psihologii antenționează că aceasta poate îngreuna digestia.
Pe lângă faptul că verdele are capacitatea de a liniști sistemul nervos, deoarece inspiră liniște și calm, acesta mai induce ideea de sănătate și calitate. Verdele poate trata stările de isterie, poate ameliora migrenele și este o culoare extrem de eficientă pentru relaxare.

4. Negrul îți poate stârni agresivitatea
Negrul este culoarea eleganței, autorității și inteligenței. De asemenea, poate emana forță, încredere, tristețe sau consolare. Ceea ce puțină lume știe este că această culoare poate avea efecte nebănuite asupra organismului tău. Ai observat probabil că sportivii care fac lupte în ring, sau echipele de rugby deseori își ales costumele de culoare neagră. Asta pentru că nuanța inspiră o anumită doză de agresivitate, conferindu-i celui ce o poartă autoritate și seriozitate.
Dacă preferi ținutele de culoare neagră, atunci mereu ai libertatea să armonizezi cromatic detaliile vestimentare și să le asortezi cu anumite accesorii hand-made în culori aprinse.

5. Violetul te duce spre bogăție
Violetul nu este pe placul oricui. În timp ce unele persoane văd această nuanță ca fiind vulgară sau prea intensă, altele o consideră perfectă și încearcă să-și coloreze lumea în violet. Specialiștii susțin că luxul, bunul-gust și rafinamentul sunt asociate anume cu această nuanță. Mai mult, violetul este considerată culoarea oamenilor bogați. Această nuanță te face să ai gânduri mai profunde, să fii mai energic și chiar să ai o viață sexuală mai intensă. Nu ezita să-ți decorezi dormitorul în câteva nuanțe de violet.
După cum vezi, de la calm la nervozitate, de la relaxare la surplus de energie, culorile nu ne influențează doar atunci când trebuie să ne alegem hainele, sau să ne decorăm locuințele. Sentimentele și starea de spirit par să fie direct proporționale cu nuanțele cu care alegem să ne împrejmuim lumea. Acum, că știi care sunt nuanțele potrivite personalității tale, nu-ți rămâne decât să rămâi pozitiv și să-ți colorezi viața în nuanțele preferate. sursa; Tasta.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com