Mai ai prin pod așa ceva? Iată cât valoreză un pick-up pe care toți românii îl aveau în anii `70

Probabil, mulți care vor căuta prin casele bunicilor ori părinților vor descoperi câte un pick-up, mai nou sau mai vechi, de import ori românesc. Acesta era tare popular în anii `70-`90`, înainte să apară aparatele radio ori casetofoanele.

a

Toți românii ascultau muzică la pick-up

Tinerii din anii `60-`70 participau la diverse serate și ascultau muzică la pick-up. Acesta de față, pick-up-ul Akkopa 203, a fost fabricat în URSS la începutul anilor `70 și era foart

Astfel de pick-up, Akkopa-203, se vinde cu doar 200 de lei, chiar dacă e în stare bună de funcționare.

Muzica se asculta de pe discuri de vinil, care mergeau la diverse viteze de rotație. Astăzi, din păcate, se mai găsesc doar câteva astfel de pick-up-uri, căci multe s-au pierdut în procesul modernizării. Fără să mai pună preț pe ele, românii le-au aruncat ori le-au vândut pe sume infime.

Cât valorează astăzi un pick-up rusesc

Cele care încă sunt funcționale fie sunt deținute de către colecționari, fie sunt listate pe site-uri de vânzări la prețuri derizorii. Acesta, de față, de exemplu, e listat cu doar… 200 de lei. Oricine și-ar dori să dețină o bucată de istorie ar putea s-o facă pentru o sumă infimă.

Cât despre viniluri, și acestea se găsesc la un preț mai mult decât modest, respectiv 20 de lei. Maria Tănase, Gică Petrescu, Irina Loghin, Dan Spătaru, Ion Dolănescu și mulți alți artiști consacrați se pot asculta de pe un astfel de vinil. Mare grijă, însă, verificați dacă vinilurile sunt zgâriate, înainte de a cumpăra.

Viniluri costă acum în jur de 20 de lei/1 bucată.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com