AD

MONDEN

MAI MULT MOARTĂ DECÂT VIE, BIANCA A “EVADAT” DIN VILA LUI BODI ÎN MAȘINA MENAJEREI

todaynoiembrie 8, 2020 8

Background
share close
AD
AD

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, amănunte incredibile legate de povestea de groază a bătăii pe care a încasat-o Bianca Drăgușanu în urmă cu aproximativ o lună. Mai mult moartă decât vie, fosta prezentatoare TV ar fi reușit să ”evadeze” din vila lui Alex Bodi în mașina menajerei afaceristului. Atenție, detalii cu un puternic impact emoțional!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul șocante legate de evenimentul violent de care a avut parte Bianca Drăgușanu, în urmă cu aproximativ o lună.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, blondina a fost supusă unui tratament inuman chiar în apartamentul ei. Așa cum v-am mai prezentat, timp de aproximativ cinci ore, Bianca Drăgușanu ar fi fost, pur și simplu, „torturată” de musculosul afacerist. După cum ne-au mărturisit surse din anturajul vedetei, totul ar fi pornit după ce blondina i-a reproșat lui Alex Bodi că are o relație cu altă femeie. Reproșurile aduse iubitului aveau să o coste scump de fosta prezentatoare TV.

Alex ar fi încercat să ”ascundă” ororile!

Conform informațiilor noastre, musculosul afacerist a încercat să țină la secret întreg evenimentul. Cum episodul violent s-a petrecut în apartamentul Biancăi, Alex Bodi și-ar fi dat seama că în locuință urma să sosească mama blondinei. Pentru a evita întâlnirea dintre Bianca și mama ei, dar și un eventual apel la autorități, pe care inevitabil l-ar fi făcut mama fostei prezentatoare TV, Alex Bodi a decis să-și transfere „victima” în vila sa din Pipera. Cu toate că Bianca s-ar fi aflat într-o stare de semiconștiență, după cum stau mărturie și imaginile prezentate de CANCAN.RO, Alex Bodi ar fi dus-o în locuința din Pipera, acolo unde s-ar fi derulat a doua „rundă”.

Aceleași surse ne-au dezvăluit că Bianca a avut parte de același tratament violent și în casa lui Alex Bodi. După ce și-ar fi revenit, fosta prezentatoare de la Kanal D ar fi fost supusă unei noi agresiuni, care s-ar fi petrecut chiar sub ochii menajerei. Femeia angajată de Alex Bodi ar fi asistat stupefiată la bătaia încasată de Bianca Drăgușanu de la iubitul ei. 

Bianca Drăgușanu, vizibil răvășită după momentele violente
Bianca Drăgușanu, vizibil răvășită după momentele violente

A ”evadat” cu ajutorul menajerei

După cea de-a două bătaie încasată, mai mult moartă decât vie, Bianca Drăgușanu ar fi reușit să plece din vila iubitului ei într-un mod ce pare desprins din filmele de acțiune. Sursele noastre susțin că fosta prezentatoare TV ar fi profitat de faptul că soțul menajerei și-a făcut apariția la vila lui Alex Bodi, pentru a-și lua consoarta de la muncă.  Cum a văzut mașina menajerei, Bianca n-ar fi stat pe gânduri, s-ar fi urcat în ea și l-ar fi rugat pe soțul menajerei să o ducă departe de acel loc, în care ar fi avut parte de un tratament extrem de violent. 

Bianca Drăgușanu, plină de vânătăi și cu fața tumefiată

IML-ul a confirmat bătăile îndurate de Bianca

Vă reamintim că, în urmă cu doar câteva zile, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu în fața Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”. Cu toate că a trecut mai bine de o lună de la momentul violent care, pur și simplu, a zguduit showbiz-ul, Bianca Drăgușanu abia acum și-a ridicat certificatul medico-legal care atestă bătaia încasată de la Alex Bodi.

Îmbrăcată complet în negru, cu masca pe față și cu ochii acoperiți de ochelari de soare, Bianca Drăgușanu a intrat extrem de repede în clădire. Nu a zăbovit prea mult înăuntru. După câteva minute, blondina a părăsit Institutul de Medicină Legală la fel de grăbită, doar că ținea în mână un dosar de culoare roșie.

Potrivit surselor noastre, specialiștii de la „Mina Minovici” au consemnat în actul medical că, la momentul la care s-a prezentat la Institut, în urmă cu aproximativ o lună, fosta prezentatoare prezenta o mulțime de hematoame și echimoze. Prin eliberarea acestui certificat, medicii legiști reconfirmă informațiile publicate de CANCAN.RO. Și anume că Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cu bestialitate de fostul iubit, Alex Bodi. 

Bianca Drăgușanu a intrat în posesia certificatului medico-legal

Oprită să depună plângere?!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, blondina ar fi întâmpinat unele ”bariere” în drumul ei spre Institutul de Medicină Legală. Surse din anturajul vedetei ne-au mărturisit că Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să intre în posesia certificatului mult mai devreme, dar că ar fi fost ”împiedicată” de musculosul afacerist. Aceleași surse ne-au dezvăluit că Alex Bodi ar fi găsit o formă de a o șantaja, iar, din acest motiv, fosta prezentatoare TV a ajuns în posesia documentului abia după o lună de la evenimentul violent.

Acum, după ce a intrat în posesia certificatului medico-legal care certifică bătaia încasată, Bianca nu exclude varianta în care să se prezninte la Poliție, unde să facă o plângere pe numele lui Alex Bodi”ne-a dezvăluit o persoană din anturajul vedetei.

Sursa: cancan.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com