Mai rar aşa ceva! Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, refuză să vorbească limba română. Care e motivul

Mihaela Rădulescu a dezvăluit ce problemă are cu fiul ei, Ayan. Acesta refuză să mai vorbească limba română, iar motivul este unu supărător pentru prezentatoarea TV. Iată de ce!

Mihaela Rădulescu are o problemă cu fiul ei. Acesta nu mai vrea să vorbească în română

Mihaela Rădulescu a povestit că fiul ei, în vârstă de 16 ani, refuză să mai vorbească limba română. Este o problemă pe care diva de la Monaco a împărtășit-o și care îi dă bătăi de cap.

Motivul pentru care Ayan refuză să mai vorbească în limba română este că locuiește de opt ani în altă țară, unde singurele limbi vorbite sunt engleza și franceza. Așa că tânărul fiu al Mihaelei Rădulescu vrea să discute doar în aceste două limbă, de circulație internațională.

Mihaela Rădulescu a spus că Ayan este singurul care refuză să facă acest lucru, pentru că toată familia vorbește în română acasă.

Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză’, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu este extrem de mândră de Ayan

Mihaela Rădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa fiului ei, problema cu refuzul de a vorbi limba română fiind singura dintre ei. Vedeta a spus că Ayan este pasionat de școală și vrea să studieze cibernetica.

„Este o fericire pentru mine, am un copil bun. Ştiu, când mamele îşi laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foate pasionat de şcoală, care ştie foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare. Nu aş fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică’, a mărturisit vedeta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com