Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț: „Nu a avut curajul să o aducă la botez” - RADIO FX NET

Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț: „Nu a avut curajul să o aducă la botez”

Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț

Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț. Mama lui Culiță Sterp s-a chinuit ani întregi pentru a-și crește cei patru copii. După ce tatăl copiilor a decis să plece, Mama Geta și-a însusit atât rolul de mamă, cât și de tată. Ce spune mama fraților Sterp despre partenera fostului ei soț.

Mama Geta, dezvăluiri inedite despre partenera fostului ei soț: „Nu a avut curajul să o aducă la botez”

Mama Geta nu mai are nevoie de nicio prezentare. Energia și spiritul său pozitiv îi determină pe cei care o cunosc să o simpatizeze imediat. Mama fraților Sterp nu a avut o viață tocmai liniștită. Mama Geta a muncit foarte mult pentru a-și îngriji cei patru copii, Culiță, Ileana, Iancu și Geta. După ce soțul ei a decis să plece, Mama Geta și-a crescut copiii singură. Cu toate astea, și-a găsit mereu puterea să zâmbească și să meargă mai departe, iar totul, de dragul copiilor ei. În urmă cu câteva zile, de 8 martie, Mama Geta a petrecut alături de fiicele ei și Culiță Sterp. Aceasta a avut o intervenție video în emisiunea ”Online Story” și a declarat că ea nu este genul de persoană care să facă sau să primească cadouri.

 Eu nu prea sunt omul care să facă cadouri și nici nu prea aștept la rândul meu. Eu vreau să ofer cadou în fiecare zi, ți-am făcut de mâncare, am făcut curat, am făcut bani la piață, deci eu vreau să ofer în fiecare zi munca mea, asta e cadoul meu. Eu nu prea am fost în viața mea nici să-mi cumpăr mie și atunci nu neapărat că sunt cu ocazie specială, mi-a plăcut în fiecare zi să mă fac pe mine cadou prin felul de a fi, să muncesc, să zâmbesc, să le dau lor o stare bună la copii…și să ajungă cadoul unde trebuie”, a dezvăluit mama Geta.

Mama Geta, despre iubita fostului ei soț

Mama Geta a vorbit și despre botezului nepotului ei, fiul lui Culiță Sterp. La marele eveniment a participat și tatăl fraților Sterp și fostul soț al Mamei Geta. Aceasta a declarat că bărbatul este împreună cu o altă femeie, dar pe care nu îndrăznit să o aducă la botez. ”Tatăl biologic stă și el cu o femeie de-o seamă cu el. N-a avut curajul să o aducă la botez, dar putea să o aducă, că eu nu mă supăr, nu sunt supărăcioasă. Trebuia să fie de la început prezent și să nu plece deloc, el e mai supărăcios, ce să faci. Bine că nu sunt eu, că dacă eram amândoi, să fi văzut”, a mai spus Mama Geta.

În urmă cu mai bine de șase ani, tatăl fraților Sterp a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Astfel, Mama Geta a rămas să crească singură cei patru copii pe care îi au împreună. „Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima.A fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nunta la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii.Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să stiți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu. Pe copii îi cheamă ca pe tată-su, iar eu am rămas…”fată mare”, a mai spus Geta Gutiu, mama lui Culiță.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com