MAMA LUIZEI MELENCU ÎL APARĂ PE GHEORGHE DINCĂ: “ESTE NEVINOVAT!”

Monica Melencu, mama Luizei, una dintre fetele care ar fi fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, susține că a citit tot dosarul, iar acesta nu conține nicio dovadă că fiica sa ar fi moartă.

Femeia susține că Gheorghe Dincă nu este vinovat, iar probele i-au fost implantate astfel încât să i se însceneze cele două crime.

„Sinceră să fiu a fost o neputință, în privința mea. Neavând nicio posibilitate să punem o întrebare, nu am fost lăsați. M-a indignat faptul că el nu a răspuns la niște întrebări.

Uitându-mă la Risipițeanu, el îmi făcea un semn, când ne-am ridicat cu apărătorii, el nu ne cunoștea, că el nu este vinovat. I-am zis că nu e adevărat că tu nu ai violat-o pe Luiza. Gheorghe Dincă a răbufnit, că a fost pus sub presiune să dea acele declarații.

Noi am spus de la început că aceste ordine au venit de la București. Acel Barbu mi-a zis că eu nu mai ies, că trebuie să dau testul ADN.

A spus că o să dau și nume. În momentul în care mi-au fost refuzate acele excepții, el în ultimul moment a răbufnit: a vrut să vorbească, pentru că Risipițeanu îi spunea mereu „spune, spune”. A spus că totul a fost sub presiune, asta a spus Dincă.

Probele au fost plantate

Acele două crime i-au fost impuse. Că l-au ținut în curte, că nu știe ce i-au plantat, că a văzut apoi la TV ce i s-a înscenat. El refuză să spună unde sunt fete. Categoric e implicată familia și nu răspunde la întrebarea unde sunt fetele.

Nu pot să spun că am avut încredere în el. Ordinele acestea au venit de la București. Acel Barbu Daniel care a fost alături de el. E o rotiță dintr-un angrenaj. La răspunsul pe care l-am cerut el, unde sunt fetele, refuză și deviază la alt subiect.

Dincă a spus ieri cu subiect și predicat că nu a știut…bun…că asta e versiunea lui. A schimbat versiuni peste versiuni. Nu a știut ce se încurcă. Totul a fost o înscenare. Nu îmi trece prin cap ca Luiza să fie ucisă. Ce a făcut cu ea?

E vinovat de ceva, dar nu de crimă

Sunt interese mari, e implicată familia. Nu știu ce l-ar costa pe acest om. El a făcut ceva. Aceste crime nu le-a făcut, dar nu îl putem exclude din acest joc. Nu îi luăm apărarea unui presupus criminal. Nu s-a pomenit așa ceva, ca noi să-i luăm apărarea.

Luiza a fost traficată. Am citit dosarul în prezența doamnei avocat, de la cap la coadă. Nu văd o probă care să arate că Luiza este moartă, incinerată.

Cum pot să fiu de acord? Nu există nici măcar un certificat. Cum pot să accept că are impuse două crime?
În România s-a vorbit vreodată despre trafic de persoane? Exact. Ei sunt conștienți ce s-a întâmplat cu Luiza. Sunt 3 luni de la dispariția fiicei mele până la Alexandra.

A fost scoasă din țară. Știți cât am fost batjocoriți de instituții? Când a dispărut, ne-au pus la detectorul de minciuni? Oare noi suntem capabili să înscenăm așa ceva? Dacă am fi știut ce s-a întâmplat cu Luiza?

Dincă nu a făcut niciun test

Pe Dincă nu l-au pus la detector. De ce? Pentru că a fost protejat. Am simțit și o neputință la el. Dar ieri era alt caracter. Nu ca momentul în care făcea reconstituirea. Era un al doilea Dincă.

Presiuni categoric s-au făcut asupra noastră. Oricum am fost induși în eroare. Pista inițială a fost un Făt Frumos. A fugit cu cineva la 18 ani!

Am primit 2 telefoane, când a primit tatăl meu: când a zis că Luiza a plecat de acasă. Telefonul 2 a fost că Luiza a ajuns cu bine în Elveția.

În momentul când tatăl meu m-a sunat și mi-a zis că Luiza nu răspunde la telefon, eu eram plecată din casă… Niciun moment nu am crezut că Luiza e plecată. Nu am crezut. Mi-a zis că nu răspunde. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Nu spun asta că sunt mama Luizei”, spus femeia la Gândul live. 

Mai mult, mama Luizei povestește că Gheorghe Dincă are o atitudine umilă atunci când vine vorba de presupusele sale victime. „Ultima dată Dincă avea mască și cască de plastic. A zis că i s-a făcut rău, a stat pe scaun. Apoi a răbufnit când a fost întrebat de Luiza și Alexandra. A stat numai cu capul în jos.

Risipițeanu, omul ăsta, îmi pare foarte rău, dacă aș fi în situația lui. Nu e un complice. Pe mine m-a amenințat Dincă cu moartea, ca să spun că am violat-o pe Luiza. El a recunoscut ieri că nu e vinovat.

Când s-a urcat în mașină, la cum o cunosc eu pe Luiza, m-am uitat la neconcordanțele din telefon, ea nu se urca singură, ea a recunoscut pe cineva în mașina aia.

A fost indusă în eroare, a avut încredere în acea persoană. Nu avea prieteni dubioși, toate neconcordanțele apare în zonele asta: Craiova, Caracal. A fost cineva din preajma noastră. Cineva care cunoștea foarte bine totul. La 11.28 a vorbit cu tatăl ei. La 11.36 era luată de Dincă. Iese din raza Caracalului. A fost un risc să treacă prin fața porții.

În mașină era Dincă și o altă persoană pe care o cunoștea. S-a întâmplat ceva, când a făcut reconstituirea. Sunt foarte, foarte multe neconcordanțe în acest dosar. E o încrengătură”, explică mama Luizei.

Dincă va fi ucis

Femeia este convinsă că Gheorghe Dincă va muri omorât în închisoare: „Rețele au fost și vor fi la Caracal. Am stat 20 de ani în Caracal, aduceți-vă aminte de 2012, aceste rețele au fost dintotdeauna. Să sperăm că n-o să se întâmple ce s-a întâmplat cu Cocoș, care a fost ucis în 2012 în pușcărie.

Merg pe varianta mea că Dincă va fi ucis. Că angrenajul acela e mult mai mare! Acel dosar s-a dovedit să fie mușamalizat. Datorită cazului Alexandra, care a sunat la 112 a pornit întreaga anchetă. Nu pot să înaintez, mă oprește un zid, mi-a zis procurorul de caz. Exact. Răspunsul în 3 luni de zile. Când s-a întâmplat cu Alexandra, au inclus-o pe Luiza în acest caz.

Părerea mea e că e un zid politic. Au știut ce s-a întâmplat cu fetele. Adevărul nu s-a vrut. Cel puțin al Luizei. Sunt trei luni! Să umbli din ușă în ușă, ajunsesem la televiziune, cu toată durerea. La poarta lui Dincă era procurorul și 4 mașini de jandarmi. Oamenii au făcut descinderea la ora 6. Ce au așteptat?”.

Se teme pentru viața lui

Tonel Pop a declarat că Dincă ar fi înduplecat un criminal „să nu-l omoare cu otravă”, având o mare putere de convingere. „Era dresat și șantajat”, a spus avocatul, referindu-se la reconstituirile cu Dincă, de cele mai multe ori televizate, transformate într-un fel de circ.

„Noi am anticipat aceste declarații, pentru că asta e starea de fapt reală. Am văzut cum într-adevăr Dincă este dresat. Este apostrofat, băgat singur între patru ochi cu anumiți indivizi, pe care ieri i-a spus cu nume și prenume. Unul din ei este numărul 1 care l-a amenințat că o să-l omoare.

Doamna judecător a fost atentă la aceste lucruri. L-a întrebat despre ce este vorba, inclusiv Risipițeanu că a fost torturat fizic, de organe ale legii, poliției, a explicat cum ambii, în momentul în care nu spunea ce trebuie, era pus să scrie acele scrisori din penitenciar, scrise cu anchetatori, a dat nume, când, unde și de ce, între 4 ochi, amenințat cu moartea. Era dresat și șantajat.

Dincă a explicat cum a înduplecat un criminal să nu îl omoare, i-a arătat otrava și pastilele pe care urma să i le pună în mâncare. El avea un deal cu procurorii, i s-au asigurat niște lucruri. Acum când nu mai este sub puterea procurorilor, în penitenciar, nu mai pot să aibă acces acei polițiști, doi oameni, nu a spus de Barbu că l-a amenințat, ci că lui Barbu i s-a luat dosarul și a venit un domn Ciobanu că nu i s-a dat lui dosarul”, a declarat Tonel Pop la GÂNDUL LIVE.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com